Mozaik
MEĐUNARODNA DETEKTIVSKA SERIJA

Sutra u OKS-u: Svjetska
najava premijere serije
“Dead End: At The End We Die"
Objavljeno 21. travnja, 2015.

Tijekom ožujka na prestižnim lokacijama grada Zagreba (Jadran film, Gliptoteka) snimala se zanimljiva međunarodna detektivska serija, odnosno pilot-projekt kriminalističke serije “Dead End: At the End We Die” njemačkog redatelja Jana Thüringa. To je detektivska priča u kojoj, u prvoj epizodi, glume Vjekoslav Katušin, Marko Cindrić, Csilla Barath Bastaić, Kristijan Ugrina, Roni Lepej, Ivica Zadro, američki glumac Claudiu Raymond, poznati švicarski step plesač Angelo Borer, poznata austrijska pjevačica Nina Stern, martial art champion Alen Borbaš, njemački glumac Wolfgang Behrend i drugi. Producenti serije su Vjekoslav Katušin i Aleksandar Črček, a kamerman je Stanko Herceg. Trenutno se pregovara s Michaelom Madsenom, Rutgerom Hauerom, Garyjem Buseyem i još nekim poznatim glumcima, koji su pokazali veliko zanimanje za nastup u seriji.

U prvoj epizodi privatnog detektiva Oscara Kovaca (Vjekoslav Katusin) ubije nepoznata osoba, a kad su njegovi partneri William O'Bannion (Claudiu Raymond) i Jonny (Marko Cindrić), koji su bili u blizini, čuvši hitac brzo dotrčali, zatekli su iznad trupla Juliju Stone (Nina Stern), s pištoljemuperenim u Oscarov leš. Poslije se utvrdi da metak iz Oscarova trupla ne odgovara kalibru pištolja Julije Stone. No to je samo uvod u zamršen i zanimljiv rasplet događaja u stilu filma “Sin City”, koji će nas do kraja serije dovesti do odgovora tko je i zašto ubio Oscara Kovaca. Tijekom serije upoznat ćemo pošten i pravedan Oscarov karakter, koji nije odgovarao korumpiranim policajcima, političarima, i njihovim partnerima mafijašima, što ga je na kraju stajalo glave.

- Sutra, 22. travnja, u osječkom će klubu OKS u 20 sati biti svjetska najava premijere (teaser) serije "Dead End: At the End We Die") s posebnim gostima, kao što su producent (Vjekoslav Katusin), austrijska pjevačica Nina Stern, švicarski step-plesač Angelo Borer iz serije i još mnogi drugi. - Ne propustite tu priliku i budite dio našeg druženja - poručuje Alen Borbaš.(T.K.)

Dolaze Vjekoslav Katusin, Nina Stern, Angelo Borer...

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike