Sport
ČLANICE OSJEČKOG RONDA USPJEŠNE I U ZAGREBU

Barbara osvojila čak četiri medalje
Objavljeno 1. travnja, 2015.

Nakon što su se sjajno predstavile na međunarodnom turniru u Mađarskoj, natjecateljice osječkog KRŠG-a Rondo prošlog vikenda u izvrsnom izdanju prezentirale su svoje umijeće i na međunarodnom natjecanju u ritmičkoj gimnastici, Leda kupu u Zagrebu. Natjecalo se u A i B programu, a mlade Osječanke ponovno su plijenile pozornost.

U A programu Nina Šajber (2007. godište) osvojila je prvo mjesto u vježbi s obručem, a bila je druga u vježbi bez rekvizita. Barbara Šelendić (2004.) osvojila je čak četiri medalje, bila je druga u višeboju i vježbi s obručem te treća u vježbi s loptom i s čunjevima. Inga Rukovanjski (2004.) u Zagrebu se natjecala izvan konkurencije zbog toga što je iz svakog kluba mogla doći jedna predstavnica po godištu. Inga je ponovno bila dobra i pokazala kako je spremna za Prvenstvo Hrvatske koje će se sredinom travnja održavati u Poreču.

Od Osječanki u B programu nastupila je Iva Janjić (2007. godište) i osvojila treće mjesto u vježbi bez rekvizita, Lorena Jelošek (2005. ) bila je četvrta u vježbi s obručem, a Katja Kremer (2004.) prva u vježbi s loptom. (I. Li.)

Možda ste propustili...

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

Najčitanije iz rubrike