Sport
ZAVRŠNI TURNIR SEHA GSS LIGE

PPD Zagreb s Veszpremom za finale
Objavljeno 25. ožujka, 2015.
Final four regionalne rukometne SEHA GSS lige nakon dva odigrana susreta u srijedu navečer u Veszprem areni tek je sada dobio pravo značenje. Poznati su naime svi polufinalisti četvrtog izdanja SEHA lige. Nakon bjeloruskog Meškova koji je u prvom susretu četvrtfinala svladao našički NEXE (28:24) plasman među četiri najbolja ostvarila je i momčad PPD Zagreba. Hrvatski se prvak predstavio u odličnom izdanju bez većih poteškoća svladali su slovački Tatran 33:26 (16:10).  „Zagrebaši“ su odlično otvorili susret od početka se nametnuli, a zanimljivo bila im je ovo prva pobjeda nad slovačkim prvakom ove sezone. U osnovnom dijelu prvenstva u oba susreta slavio je Tatran. Luka Stepančić sa šest pogodaka najvećim dijelom u prvom poluvremenu, bio je najefikasniji u redovima „zagrebaša“. Pratili su ga Ilija Brozović i Mario Vuglač koji su postigli po četiri pogotka. I ostali igrači su dali svoj doprinos, a kako je susret vrlo rano riješen trener Veselin Vujović pružio je prigodu svim igračima. Tako su Vardar i Veszprem, prvoplasirana i drugoplasirana momčad prvenstva u polufinalu dočekali Meškov i PPD Zagreb.
U petak će prvo u 17,45 sati snage odmjeriti Vardar i Meškov, a nakon toga (20,15 sati) hrvatski prvak ima tešku zadaću svladati Veszprem, najbolju momčad lige, koja uz to igra na domaćem terenu u vjerujemo u petak prepunoj Veszprem areni. Zanimljivo je razmišljanje trenera PPD Zagreba Veselina Vujovića o tom susretu:
- Zna se tko je najbolja momčad lige i tko je favorit. Veszprem je kvalitetnija momčad, ali je Zagreb ove sezone pokazao kako zna favoritima pomrsiti račune. Stoga bih poručio ovma u Veszpremu nemojte nas previše naljutiti, rekao je trener „zagrebaša“. 
Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike