Osijek
NASTAVLJAJU SE TRIBINE ZAVODA ZA STANOVANJE

Večerašnji “Četvrtak” je u Industrijskoj četvrti
Objavljeno 25. ožujka, 2015.

Novo predavanje iz ciklusa tribina “Četvrtkom u četvrti” koje organizira Zavod za stanovanje održat će se danas u sjedištu GČ Industrijska četvrt u dvorcu Mačkamama (Drinska ulica) na prvom katu s početkom u 18 sati.

Na svakom od predavanja, ovo je treće od ukupno sedam, pet je zasebnih tema. Iz Odjela za prevenciju PU osječko-baranjske govori se o samozaštitnom ponašanju građana u cilju zaštite vlastite imovine. Svakako zanimljivi su javni pozivi iz Fonda za zaštitu okoliša kojima se subvencioniraju energetski pregledi i certificiranje zgrada i stanova, potom za izradu projektne dokumentacije, te energetsku obnovu višestambenih zgrada.

Nezaobilazna tema je ušteda u grijanju, predavači će izvijestiti o prednostima ugradnje razdjelnika topline i balansiranja sustava grijanja u višestambenim zgradama. Bit će pojašnjene i aktivnosti oko upisa zgrada u katastarske čestice.

Naposljetku, domaćini iz Zavoda za stanovanje, a predvodi ih Bojan Bodražić, direktor te gradske tvrtke , bit će otvoreni za odgovaranje na pitanje iz djelokruga svoga rada.

Prošlotjedna tribina pobudila je veliko zanimanje predstavnika suvlasnika zgrada pa nema razloga da slično ne bude i večeras. (D.Ku.)

Možda ste propustili...

TRAVANJ PROTEKAO U ZNAKU DJEČJE KNJIGE

Andersenove bajke ne blijede

UČITELJI OŠ FRANA KRSTE FRANKOPANA NA ISLANDU

Mali Islanđani od svoje 6. godine imaju domaćinstvo

ISPUNILI OBEĆANJE NA VESELJE MALIŠANA I RODITELJA

U općini Vladislavci počeli su, u blizini škole, graditi dječji vrtić

Najčitanije iz rubrike