Sport
OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE U FUTSALU

Splićani kaznili ležernost domaćina
Objavljeno 28. siječnja, 2015.

Neočekivani poraz doživjeli su malonogometaši Osijek Kelmea u prvoj utakmici osmine finala Kupa Hrvatske protiv drugoligaške momčadi Mejaša iz Splita. Splićani nisu morali odigrati ništa posebno da bi došli do prednosti uoči uzvrata jer su domaćini prikazali nevjerojatno neefikasnu igru. Do završnice akcija igra Osijek Kelmea i nije izgledala tako loše, ali realizacija je bila očajna pa nije ni čudo što su gosti svoju mrežu uspjeli sačuvati netaknutom. Činilo se da su Osječani i pomalo ležerno shvatili taj susret, pa su na kraju zasluženo kažnjeni. Rasplet je mogao biti i drugačiji da je Osijek Kelme iskoristio neku od svojih prilika u prvom dijelu, a gosti su u vodstvo došli nakon velike pogreške Barišića koju je iskoristio Nasup. U nastavku Osijek Kelme je pritiskao ali bez prave ideje kako svladati solidnog gostujućeg vratara a da stvari budu gore jedan precizan udarac Ramadže sa 10-ak metara odsjeo je u donjem lijevom kutu što je gostima donijelo dva pogotka prednosti uoči uzvrata utakmice koju će igrati na svom parketu. D. Keler

Osijek Keleme                     0
Mejaši                                 2  (1)

OSIJEK - Dvorana Zrinjevac. Gledatelja: 150. Suci: Mario Vecko, Ivica Blažević (oba Virovitica) - 6,5. Strijelci: 0:1 Nasup (15), 0:2 Ramadža (28). Žuti karton: Duvančić (Osijek Kelme).

OSIJEK KELME: Mladina 6,5, Eror 5,5, Pandurević 5, Barišić 5, Kajfeš 6, Horvat 6, Pavlović -, Govorko 6, Mlinarević -, Dakić 6, Duvančić 6, Lišić -, Maligec -, Petrović 5,5.

MEJAŠI: Prusac 7, Jakovljević 6,5, Peša 6, Nusinov 7, Ramadža 6,5, Jurjević 6, Šarić 6, Nasup 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: MARIN NUSINOV (MEJAŠI)

Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

Najčitanije iz rubrike