Novosti
PRVI GOVOR NOVE PREDSJEDNICE RH

Kolinda Grabar Kitarović: Dosta je podjela
Objavljeno 11. siječnja, 2015.

U svom pobjedničkom govoru Kolinda Grabar Kitarović sinoć je rekla kako je ovo veličanstvena noć u “kojoj smo ostvarili pobjedu za domoljubnu koaliciju i dragu i voljenu domovinu Hrvatsku.”

- Ne dam da mi nitko kaže da Hvatska neće biti prosperitetna i bogata. Bit će među najjačim državama svijeta. Dragi moji prijatelji, ovo je veličanstvena noć, nema mjesta trijumfalizmu jer posao nas čeka, ali ne sutra već večeras. Idemo raditi već večeras za boljitak naše drage domovine - rekla je Kolinda Grabar Kitarović. Zahvalila je svojim protukandidatima i svim koalicijskim partnerima.

- Hvala svakom ribaru, seljaku, poduzetniku, ženi poduzetnici, braniteljima, hvala našim poljoprivrednicima, seljacima, umirovljenicima, hvala mladima. Vi ste moja snaga i ja ću biti vaša snaga i vaša predsjednica - rekla je nova šefica države.

- Pozivamo sve da se ujedinimo, pozivam i one koji su dali glasali za Ivu Josipovića da budu dio tima, jer dosta je bilo podjela - istaknula je.

- Imamo predsjednicu. Najveća hrvatska stranka koja je pod vodstvom dr. Franje Tuđmana stvarala ovu državu izabrala je najboljeg kandidata - rekao je sinoć Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

Možda ste propustili...

PLEMENITA PERISKA I POSIDONIJA

Nove marke iz serije “Europa”

NOSITELJ LISTE NA IZBORIMA ZA EU PARLAMENT BOŽO PETROV

Most se zauzima za zaštitu obitelji