Novosti
POZNATO TKO JE PRIJETIO BJELOVARSKOJ ČISTAČICI

Lidiji Mraz prijetila doktorova punica?
Objavljeno 10. rujna, 2014.

Vezani članci

LIDIJA MRAZ ZATRAŽILA POLICIJSKU ZAŠTITU

Bolničkoj čistačici prijetili smrću

Anka Starčević osumnjičena je da je Lidiji Mraz, čistačici u Općoj bolnici Bjelovar, telefonski prijetila nakon što je priča čistačice o tome kako je asistirala pri operaciji izišla u javnost. Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekao odvjetnik Vladimir Gredelj, riječ o punici dr. Damira Mikulandre, ortopeda iz bjelovarske bolnice, koji je spornoga dana bio dio operacijskoga tima. Gredelj je također predočio fotografiju za koju tvrdi da je snimljena prilikom jednog drugog operacijskog zahvata. Fotografija prikazuje osobu u ružičastoj uniformi među medicinskim osobljem iz čega se, smatra odvjetnik, može vidjeti da slučaj čistačice Mraz nije izdvojen te da je fotografija dokaz kako ima i drugih situacija gdje je čistačica asistirala na operaciji.

Tu je tvrdnju, podsjetimo, za slučaj Lidije Mraz najprije potvrdio pa potom opovrgnuo sanacijski upravitelj OB Bjelovar Stjepan Grabovac.

Slučaj je u Bjelovarsko-bilogorskom magazinu komentirala i sudska vještakinja, prim. Marija Zavalić, koja je naglasila kako je nedopustivo da spremačice u bilo kojoj situaciji i u bilo kojoj bolnici sudjeluju u operacijama i u bilo kojoj proceduri vezanoj uz provođenje mjera zdravstvene zaštite. M.Mihelić

Možda ste propustili...