Mozaik
POZNATI LJETUJU: DANIJELA PINTARIĆ

Kupanje i druženje u Dubrovniku
uz obavezno vježbanje pjevanja
Objavljeno 16. srpnja, 2014.

P oznata osječka pjevačica Danijela Pintarić, članica ansambla zagrebačkog kazališta Komedija, otkrila nam je kako će provesti ljetne mjesece.

Kamo idete na godišnji odmor?

- Nakon nastupa na Osječkom ljetu kulture, početkom srpnja, bila sam još tjedan dana u Osijeku. Potom sam otišla na mjesec dana u Dubrovnik, gdje ljetujem posljednjih nekoliko godina. Odmor ću tu i tamo morati prekinuti zbog ugovorenih koncertnih nastupa, no bez obzira na to imam dovoljno slobodnog vremena za punjenje baterija uoči nove kazališne sezone.

Kako najradije provodiš dane i noći na moru?

- Nisam od noćnih provoda, osim kada mi se zalomi da s dobrim društvom ostanem budna do sitnih sati. Dane provodim u kupanju, druženju i uživanju na terasi s pogledom na Stari grad i more. Jedino vodim računa o tome da redovito vježbam pjevanje da ne bih ispala iz forme i to je konstanta u mom životu, bez obzira na to radim li ili sam na odmoru. Kamo god otputujem, volim otići na koncerte i predstave, a u Dubrovniku preko ljeta toga uistinu ima u izobilju, zahvaljujući programu Dubrovačkih ljetnih igara. Prošle sam godine bila ponosna na naše Osječane koji su izvedbom „Unterstadta“ oduševili publiku.

Koja ti je omiljena ljetna uspomena?

- Koncert u sklopu ciklusa „Zvijezde pod zvijezdama“ u Dubrovniku 2011. I to ne samo zbog toga što su atmosfera, ambijent i publika na koncertu sjajni i što se na sceni dogodila prava mala čarolija nego i zato što je u orkestru koji me pratio svirao moj sadašnji dečko. Upravo smo se tamo i upoznali, a otada svako ljeto provodimo u njegovom rodnom Dubrovniku.T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike