Novosti
TVRDE DA SE NAD NJIMA PROVODI REPRESIJA

Branitelji: Nećete nas zastrašiti i razjediniti
Objavljeno 18. travnja, 2014.

Vezani članci

UHIĆEN VLASNIK ZAŠTITARSKE TVRTKE

Josip Klemm uhićen zbog nezakonite dobiti od 3.244.121 kune

OSIJEK - Nećete nas zaplašiti i ponižavati - poručili su jučer s konferencije za novinare branitelji iz Koordinacijskog operativnog tima – Osječko-baranjske županije (Stožer za obranu hrvatskog Vukovara) i Koordinacije udruge branitelja i stradalnika Osječko-baranjske županije u povodu uhićenja predsjednika Udruge specijalne policije Josipa Klemma. Damir Buljević, predsjednik županijskog KOT-a, kazao je da podržavaju Klemma da se obrani u postupku koji se vodi protiv njega te kako ne sumnjaju u to da će dokazati da nije kriv.

- Je li Klemm uhićen zato što podupire Stožer, zbog referenduma, zbog zalaganja za istinu o Domovinskom ratu - pitao je Buljević.

Đuro Glogoški, predsjednik 100-postotnih invalida HRVI 1. skupine, ocijenio je kako je nakon agresije na Hrvatsku, krenula agresija na branitelje.

- Godinama je stvaran teren kako bi se branitelje prikazalo kao problem i teret Hrvatske. Završna je to operacija onih koji nisu željeli Hrvatsku s ciljem da branitelji potpuno nestanu - kazao je Glogoški.

Stjepan Španić, predsjednik županijskog KUBIS-a, kazao je kako su prozreli namjere vlasti. “Žele nas razjediniti, ali nas zapravo jačaju”, kazao je Španić. Ivan Vekić, počasni predsjednik Udruge specijalaca, poručio je da je vrijeme da branitelji dignu otpor na višu razinu. “Govore nam da branitelji imaju privilegije pa je vrijeme da se podsjetimo koje su to: dijagnoza, bolnica, ludnica, sudnica... Političari, hajdemo se zamijeniti za te privilegije”, kazao je Vekić.D.Pejić