Crna kronika
VOZAČU BMW-A JEDNOMJESEČNI PRITVOR

Ozlijeđene djevojke i
dalje u teškom stanju
Objavljeno 29. travnja, 2013.

SLAVONSKI BROD - Stanje ozlijeđenih djevojaka koje su zbrinute na odjelu reanimacije brodske bolnice i dalje je vrlo teško. Na djevojke je u četvrtak u Cankarevoj ulici naletio BMW. Kako doznajemo od dežurne liječnice Blanke Sabolić Kermendy, stanje dviju djevojaka je stabilnije i bolje, ali još uvijek zahtijevaju intenzivan nadzor, mjere intenzivnog liječenja i svakodnevni kirurški tretman u operacijskoj sali. No kod treće djevojke situacija je i dalje vrlo kritična i nestabilna.

I dok njihove obitelji, strahujući za ishod, ne razmišljaju ni o čemu drugom, poznanici, prijatelji, mladi i stari... osuđuju prebrzu vožnju, smatrajući kako kazne za takve prekršitelje nisu dovoljno rigorozne. Deniju Županu, 20-godišnjem vozaču BMW-a, u subotu je odlukom Mirka Svirčevića, suca istrage Županijskog suda Slavonski Brod, određen jednomjesečni zatvor. Zatvor mu je određen zbog eventualne mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

- Riječ je o osobi koja do sada nije osuđivana, međutim prijavljivana je zbog prometnih prekršaja, nepropisne brzine i vožnje pod utjecajem alkohola - obrazložio je Svirčević svoju odluku. Dodao je kako će se nakon mjesec dana preispitivati razlozi i odlučivati o produljenju ili eventualnom ukidanju istražnoga zatvora.

Župan je zbog izazivanja prometne nesreće s teškim posljedicama kazneno prijavljen

Možda ste propustili...

U VIROVITIČKO-PODRAVSKOJ ŽUPANIJI PROTEKLOG VIKENDA

Dvoje teže ozlijeđenih na cestama

OČEVID NESREĆE NA ĐAKOVAČKOJ OBILAZNICI

Motociklist poginuo, vozač šlepera nije stao na STOP

Najčitanije iz rubrike