Crna kronika
STRAVA NA RIJEČKOM ŠKURINJU

Izbo cimera i sebe, umrli su u bolnici
Objavljeno 13. svibnja, 2024.
Unatoč naporima liječničke ekipe Kliničnog bolničkog centra Rijeka, dva muškarca koja su zaprimljena u ponedjeljak ujutro u teškom stanju, preminula su u prijepodnevnim satima. Kako je kratko priopćila Policijska uprava primorsko-goranska, u stambenom objektu na području riječkog naselja Škurinje potukli su se 44-godišnjak i 38-godišnjak. Prema dosad utvrđenom, tijekom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca nanio je više ozljeda drugome, a potom je ozlijedio i sebe. Zbog zadobivenih ozljeda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gdje su naknadno preminuli, dodaje policija.


Kako prenosi riječki Novi list, kobne ozljede nanesene su nožem, a riječ je o muškarcima koji su živjeli zajedno. Kako su ispričali susjedi, 44-godišnjak je bio povučen čovjek, a 38-godišnjak, inače ovisnik, bio je nerijetko agresivan, i znao se svađati sa susjedima, a znao je i nasrtati na njih.

Za sada nije poznato tko je upotrijebio nož, a potom zadao smrtonosne ozljede i sebi. Kako doznajemo, prvu informaciju o sukobu muškaraca, te da su obojica ozlijeđena, zaprimio je Županijski centar 112, nakon čega je odmah o tome obaviještena policija i hitna pomoć. Okrvavljeni muškarci odmah su prevezeni u KBC Rijeka, gdje su, nažalost, ubrzo preminuli zbog težine zadobivenih ozljeda. M.Bugarić
Najčitanije iz rubrike