Sport
MLAĐE HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE BEZ POBJEDE

Šuškovi izgubili, U-19 vrsta remizirala
Objavljeno 5. veljače, 2013.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 23 godine izgubila je u Puli od Nizozemske s 3:2, dok su oni mlađi “kockasti”, vrsta do 19 godina, remizirali s Francuzima (2:2) u Kostreni.

Kvalitetnija Nizozemska je zasluženo pobijedila Šuškove izabranike, koji su gostima dobro parirali tek u prvih 45 minuta. Na vrlo teškom i blatnom pulskom terenu u početku su se bolje snašli hrvatski nogometaši koji su u 7. minuti poveli pogotkom Kramarića. De Jong je izjednačio u 45. minuti, a Nizozemcima je prednost od 2:1 u 61. minuti osigurao Locaida. Do kraja je Nizozemska zabila još jedan pogodak (De Vilhena 75'), a Boras je dvije minute prije kraja susreta ublažio poraz Hrvatske.

Hrvatska reprezentacija do 19 godina jučer je u Kostreni remizirala 2:2 s vršnjacima iz Francuske i pokazala se u prilično dobrom izdanju na početku priprema za elitno kolo kvalifikacija za EP. Iako izbornik Dinko Jeličić zbog ozljeda i bolesti nije mogao računati na veliki broj igrača, “mini kockasti” su u mnogim segmentima dobro parirali renomiranom suparniku. Na igralištu Žuknica Benzia je u 16. minuti doveo Francuze u vodstvo, a deset minuta kasnije Jedvaj je pogodio za 1:1. Ivančić je u 34. donio Hrvatskoj vodstvo, a Francuzima je remi osigurao Nangis (65').

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike