Sport
“GRAFIČARI” PONOVNO NA OKUPU

S Vučkom i četiri juniora
Objavljeno 22. siječnja, 2013.

OSIJEK - Uobičajenim poziranjem svih nazočnih na stubištu ulaza u zgradu sa svlačionicama na igralištu u Retfali te prigodnim riječima pozdrava dopredsjednika Stjepana Rolja i trenera Ivice Vučka u nedjelju prijepodne počele su pripreme nogometaša Grafičar Vodovoda za drugi dio prvenstva Međužupanijske lige Osijek-Vinkovci. Kako jesenskim učinkom "grafičari" nisu zadovoljni, jer trenutačno su na 11. mjestu s 19 bodova, prozivka je protekla u znaku naglašene želje da u proljetnoj polusezoni momčad izbori mjesto u skladu s objektivnim mogućnostima..

- Pokazali smo da imamo potencijal za bolje rezultate, za sedmo ili osmo mjesto - rekao je Rolj. - Od vas očekujem da se dobro pripremite i u nastavku svima to i dokažete.

Trener Vučak isplanirao je tridesetak aktivnosti, među kojima je i zasad dogovorenih sedam prijateljskih utakmica. Prvi susret predviđen je za 2. veljače, kad će Grafičar Vodovod dočekati trećeligaša BSK iz Bijelog Brda. Dan poslije, u nedjelju, 3. veljače, "grafičari" će ugostiti i juniore Akademije Krpan&Babić, a nakon toga igrati s Višnjevcem, Slavonijom (Punitovci), Radničkim (Mece), Dardom..

Redove “grafičara” napustili su Hani El Ayedi (otišao u Višnjevac) i Borna Kučinac (Omladinac, Petrijevci), a nova lica su Anto Tadić, dosad član Višnjevca, te juniori retfalačkog kluba Tomislav Lucić, Toni Bilandžić, Petar Grabić i Tomislav Lozušić. Prvoj prozivci u 2013. odzvali su se i Davor Šimara, Deni Tir, Vedran Škugor, Matej Josipović, Ivan Dominković, Krešimir Šilović, Mateo Mlinarević, Luka Mihaljević, Ivan Rolj, Ivan Babić, Ivan Miler, Toni Lukić, Ivan Lišnić, Dorian Vranješ, Tomislav Žebić, Marko Tomas, Salvatore Bilobrk, Domagoj Nad te spomenuti Tadić, Lucić, Grabić i Lozušić. Optimistično ozračje upotpunili su i članovi klupske logistike - tajnik Milenko Lozušić, dopredsjednici Rolj i Zvonko Pongrac, Ilija Sučić, Dejan Regić... te skupina odanih navijača. D. Kerže

I Lozušić III.

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća dres "grafičara" nosila su i braća Ivica i Milenko Lozušić. Nakon dužeg razdoblja u retfalačkom sastavu trebao bi opet nastupati izdanak te poznate obitelji. Zasad još junioru Tomislavu Lozušiću tata je Milenko, a Ivica stric. Stigao je, eto, i - Lozušić III.!

Možda ste propustili...

EKSKLUZIVNO - NA SPARINGU KOD SUPERTEŠKAŠA

Ubojita ljevica ipak nije sijevnula, Luka je to sačuvao za Bangkok

ZAVRŠNICA RUKOMETNOG KUPA HRVATSKE

NEXE: Burnu sezonu učiniti povijesnom

Najčitanije iz rubrike