Sport
KOŠARKAŠICE MURSE U POŽEGI

Voloder ne može okupiti ekipu
Objavljeno 19. siječnja, 2013.

Vezani članci

OSJEČKE KOŠARKAŠICE PRVENSTVO OTVARAJU 3. STUDENOGA

Mursa dovođenjem Horvat napokon riješila pitanje centra

NOVA POBJEDA MURSE U A-2 LIGI KOŠARKAŠICA

Koprivnica kući otišla s “minus 72” poena

KOŠARKAŠICE MURSE PRIPREMAJU SE ZA NOVO PRVENSTVO A-2 LIGE

Ove sezone može se napraviti i taj iskorak prema višem rangu

OSIJEK - Košarkašice Murse posljednji prvenstveni dvoboj igrale su 8. prosinca prošle godine, a nedjeljnom utakmicom u Požegi nastavljaju natjecanje u A-2 ligi “sjeveroistok”. Pauza je trajala više od mjesec dana, jesu li se “mursašice” dobro spremile za nastavak drugoligaškog natjecanja.

- Pa, baš i nismo. Stanka je bila idealna prilika za dobru pripremu, ali stalno nas prate neki problemi. Ilona Matijević slomila je prst, ima gips i neće igrati u Požegu, ne trenira ni Andrea Turković. Ona je jednostavno prekinula treninge jer ne može uskladiti košarku i školu, priča trener osječkog drugoligaša Damir Voloder.

Trener se požalio kako je u mjesec dana rijetko na kojem treningu imao kompletnu ekipu na okupu, a kako će igra njegovog sastava izgledati vidjet će se već u nedjelju (20 sati) kod Požežanki, vodeće ekipe A-2 lige “sjevoroistok” koja je u dosadašnjih šet susreta zabilježila - šest pobjeda.

- Idemo bez ikakvog opterećenja, one su favoritkinje, a nama ovaj susret može poslužiti kao test da vidimo gdje smo i u kojem smjeru trebamo ići, dodao je Voloder. (I. Li.)

Možda ste propustili...

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

Najčitanije iz rubrike