Kultura
NOVA KNJIGA BRUNE ŠIMLEŠE

Otvoreno o Bogu i duhovnosti
Objavljeno 27. prosinca, 2012.

OSIJEK - Otvoreno ili čak provokativno, kako je rekao moderator Ivica Vuletić, u svojoj novoj knjizi, pod nazivom U rukavicama mi je ionako prevruće, progovara autor Bruno Šimleša o životu, ljubavi, Bogu i duhovnosti.

Knjiga je predstavljena u Klubu knjižare Nova, a, kako je istaknuo autor Šimleša, posvećena je svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava. “Knjigu sam posvetio svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi”, poručio je Šimleša.

Moderator Vuletić je podsjetio da je mladi sociolog Bruno Šimleša dosad objavio šest knjiga. Njegove knjige Ljubavologija i Škola života među najprodavanijim su naslovima u Hrvatskoj, a objavljene su i u Srbiji, Makedoniji i Sloveniji.

Na predstavljanju je govorio o kontroverznim društvenim pitanjima - jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksulanosti, zašto ima toliko žutila u medijima i koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg života. V.Latinović

Možda ste propustili...

U SLATINI NASTUPIO AKADEMSKI MUŠKI ZBOR FER-A

Među posljednjim europskim velikim muškim zborovima

U OSJEČKOM DRŽAVNOM ARHIVU U POVODU 100. ROĐENDANA

Svjedočanstvo o Kniferu u Osijeku i s Osijekom

Najčitanije iz rubrike