Sport
U GRADSKOM VRTU POČELI PREGOVORI OKO NOVIH UGOVORA

Kvržić tvrd, Malenica potpisao, ostali u drugi krug razgovora
Objavljeno 13. prosinca, 2012.
Profesionalni ugovori ponuđeni su Marku Malenici i Antoniju Paviću, kaže Žitnjak

Vezani članci

KADROVSKA PITANJA U GRADSKOM VRTU

Mršić traži nekoliko ljevaka

NESIGURAN POGLED U PROLJEĆE NOGOMETAŠA OSIJEKA

Bijelo-plavi više nisu mirni, zona ispadanja je na samo šest bodova

KOHORTA UZ STANKA MRŠIĆA

Ne dirajte trenera koji nas je preporodio

OSIJEK - Ovih je dana najzaposleniji čovjek u NK Osijek sportski direktor Miroslav Žitnjak. U njegovom uredu već se dva dana kao na tekućoj traci izmjenjuju igrači s kojima treba razgovarati oko novih ugovora. Počelo se s najmlađima.

- Profesionalni ugovori ponuđeni su Marku Malenici i Antoniju Paviću. Malenica je već potpisao na pet godina, a očekujemo da će to učiniti i Pavić - kaže Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijek.

To je onaj, uvjetno rečeno, lakši dio priče. Nakon djece uslijedili su oni čiji su zahtjevi malo složeniji. Prvo Zoran Kvržić i Matias Zubak.

- Prvi je dojam da ćemo s Kvržićem teško naći zajednički jezik oko produženja ugovora. Što se Zubaka tiče, on će ostati do ljeta, do kada mu traje ugovor. Čak je i demantirao neke novinske napise o tome da će zatražiti raskid ugovora. Uglavnom, on ostaje i pokušat će se dokazati.

Uglavnom, sve očekivano. Kvržić je ionako bio jedan od onih koje su u NK-u Osijek ove zime planirali transferirati.

No jučer je kod Žitnjaka, zato, boravila najzanimljivija skupina igrača, kapetan Ivo Smoje, Tomislav Šorša, Vedran Jugović, Hrvoje Kurtović i Domagoj Pušić. Iz te skupine Osijek bi vrlo rado zadržao sve njih.

- Predsjednik mi je već u startu dobro vezao ruke jer nemam prostora za manevriranje oko financijskih uvjeta. No znalo se da će to tako biti. Načelno sam zadovoljan razgovorima jer su ostavljena otvorena vrata dogovoru. Sa svima njima uslijedit će druga runda pregovora. Razumiju situaciju u kojoj se klub nalazi i krizu koja potresa zemlju, ali moraju misliti i na sebe - zaključio je Žitnjak.(D.Kl.)

Možda ste propustili...

NIJEMCI SE NADAJU GOSPODARSKOJ KORISTI

Sanjaju titulu, alii pune blagajne

Najčitanije iz rubrike