Regija
SVATOVI KAKVE VALPOVŠTINA NE PAMTI

Tri brata se oženila istoga dana
Objavljeno 31. listopada, 2012.
Dva brata nakon vjenčanja odlaze potražiti bolji život u Kanadi

VALPOVO - Proteklog vikenda u Valpovu su održani neobični svatovi kakvi se na ovim prostorima ne pamte već desetljećima jer su istog dana u bračnu luku sa svojim odabranicama uplovila tri brata iz Belišća - Slaven, Bojan i Alen Fišer!

Na svečanosti vjenčanja koja je održana u Matičnom uredu u Valpovu, brak je sklopljen između Slavena Fišera (23) i Sanele Saljiji (21) iz Belišća, Bojana Fišera(27) i Ivane Stapić (24) iz Habjanovaca te Alena Fišera (24) i Sandre Miočević (22) iz Črnkovaca.

- Za trostruko vjenčanje s 200-tinjak osoba, oko kojeg su u početku mnogi bili skeptični, najzaslužnija su moja djeca - sinovi i snahe, koji su izrazili želju da im se vjenčanje dogodi upravo na ovaj način - priča sada trostruka svekrva Ljiljana Fišer koja kaže da je najsretnija zbog toga što se sve dogodilo onako kako su mladenci zamislili, a imala je i veliku podršku svojih prijatelja, roditelja triju mladenki, koji su se također složili s neobičnim prijedlogom. Dogovorili su se da svaka obitelj pozove svojih 50-tak gostiju, organizacijski poslovi obavljali su se prema dogovoru i svi su iznimno zadovoljni što je sve prošlo lijepo i veselo.

Mama Ljiljana kaže da je prvobitna ideja bila da se održi zajedničko vjenčanje mlađih sinova Slavena i Alena, koji su najavili da odmah nakon vjenčanja odlaze potražiti bolji život u Kanadi poput brojnih vršnjaka s područja Valpovštine. U tijeku je priprema potrebne dokumentacije za odlazak i čim taj posao bude završen, mladi supružnici se nadaju da će do kraja ove godine već otputovati u “obećanu zemlju”. Kada je to čuo najstariji Bojan, inače magistar elektrotehnike koji se zbog posla preselio sa zaručnicom Ivanom u Svetu Nedjelju, i koji je vjenčanje planirao sljedeće godine, odlučio je pridružiti se braći i s njima podijeliti ovaj veliki dan.L.Aničić

Možda ste propustili...

U GRADSKOJ ČETVRTI OLAJNICA

Vukovar dobio BMX park

U GLAZBENOJ ŠKOLI JOSIPA RUNJANINA

Prvi put Dani otvorenih vrata

Najčitanije iz rubrike