Sport
PREDSTAVLJEN NOVI PROJEKT ŠKOLE NOGOMETA NK OSIJEK

Cilj - približavanje djece osječkom prvoligašu
Objavljeno 25. rujna, 2012.

Vezani članci

NOVOSTI U GRADSKOM VRTU

Novi projekt Škole nogometa NK Osijek

OSIJEK - Nakon što je prošlog tjedna najavljen, jučer je u Gradskom vrtu detaljnije predstavljen novi projekt Škole nogometa NK Osijek. Što je bio glavni motiv ovakve akcije, pojasnio je voditelj Škole Vlado Bilić.

- Projekt ovakve otvorene škole nogometa za cilj ima približiti djecu i njihove roditelje što je više moguće NK Osijek. Želja nam je povećati masovnost, a iz nje onda selekcioniranjem najkvalitetnijih dječaka nastaviti dobro poznati trend naše škole, koja je među najboljima u Hrvatskoj. Eto, i sada je u seniorskoj momčadi velika većina igrača koji su prošli kroz naš omladinski pogon i želja nam je da i kroz ovakvu vrstu akcije steknemo još bolje uvjete za skautiranje najboljih malih nogometaša - rekao je Bilić, koji je istaknuo kako se u klubu nadaju privući najmanje stotinjak djece. Ova je Škola namijenjena ponajprije za djecu rođenu 2003. i mlađe, koji bi trenirali dva puta svakog tjedna, na terenima u Gradskom vrtu, utorkom i četvrtkom od 19 sati, a članarina iznosi 200 kuna. Svoj djeci koja se upišu u Školu bit će omogućena i kupnja sportske opreme s logom NK Osijek prema promotivnim cijenama, a očekuju ih i poklon-iznenađenja.

Ova akcija ima još jedan dugoročni cilj, a to je povećanje gledanosti osječkog prvoligaša, o čemu je govorio šef marketinga Goran Bendeković.

- Želimo povećati gledanost na utakmicama NK Osijek, da djeca s roditeljima zajedno dolaze na utakmicu i od najranijih dana steknu naviku dolaska u Gradski vrt. Uvest ćemo i obiteljske ulaznice koje će biti pristupačne, a dogovorili smo i suradnju s osnovnim školama, te će svaki domaći susret po dvije škole biti naši gosti. Organizirat ćemo i njihovo nadmetanje u navijanju, a pobjednike ćemo nagraditi vrijednom sportskom opremom - rekao je Bendeković, najavivši i druge promotovine akcije NK Osijek po osječkim trgovima i trgovačkim centrima, a sve kako bi povećali zanimanje za dolaskom na utakmice. G. Roguljić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike