Regija
PRIVLAČI SADRŽAJEM I KVALITETOM

Sajam oborio rekord: Na 27. Viroexpu više od 34.000 posjetitelja
Objavljeno 26. veljače, 2024.
Na ovogodišnjem, 27. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo svoje proizvode i usluge predstavilo je 505 izlagača iz deset zemalja. "Sajam s dušom" i ove je godine otvorio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, a puna tri dana nizale su se kolone posjetitelja Sajamskim gradom koji je okupio rekordnih više od 34.000 posjetitelja.

- Ponosni smo na još jedan uspješno odrađen Viroexpo te zahvaljujemo na suradnji svim izlagačima, ali i organizatorima, partnerima i brojnim posjetiteljima. Vidjeti povjerenje i izlagača i posjetitelja najveća nam je nagrada te izazov da svake godine budemo još bolji – rekao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok istaknuo je kako je rekordnih 34.000 posjetitelja pokazatelj napretka i razvoja tog međunarodnog sajma.

- Prošle godine zabilježili smo velikih 33.000 posjetitelja, no ova godina pokazala je kako naš sajam svake godine sve više raste te da se trud, upornost i rad isplate. Bilo je tu mnoštvo izlagača i usluga, raznovrsnih događanja, kvalitetnih predavanja te zabavnog sadržaja, što je rezultiralo najvećim brojem posjetitelja dosad. Zahvalni smo svima na dolasku i podršci te se okrećemo sljedećem, 28. Viroexpu – kazao je Mijok.

Sajam godinama organiziraju Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički je organizator bio Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma bila je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo su potpisali Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo turizma i sporta.
505

izlagača iz deset zemalja predstavilo se na Viroexpu

Možda ste propustili...

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

Miholjački su košarkaši prvaci

U PODRUČJU KULTURE I SPORTA OPĆINE MARIJANCI

Udrugama podijeljeno 80.783 eura

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura