Osijek
AKO VAM POŠTA NIJE URUČILA DOKUMENT O KOMUNALNOJ NAKNADI

Po rješenje na Trg V. Lisinskog 1
Objavljeno 21. veljače, 2024.
Proteklih tjedana osječkim kućanstvima iz gradske su uprave, odnosno njezina Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, dostavljena, poštom, rješenja o utvrđivanju obveze plaćanja komunalne naknade.

Uobičajena je to procedura početkom svake godine u kojoj se obveznika izvješćuje o utvrđenoj visini komunalne naknade za nekretnine u njegovu vlasništvu.

No uobičajeno je i to da do nekih obveznika to rješenje ne dospije, ako ih poštar prilikom dostave na kućnu adresu dva puta ne zatekne kod kuće, a nisu ga uspjeli podignuti ni u poštanskom uredu. Gdje možemo podići to rješenje - pitanje je koje je dospjelo u našu redakciju.

Iz Grada Osijeka odgovaraju da se rješenje o komunalnoj naknadi, ako ga netko nije dobio poštom, vraća pošiljatelju.

“To znači da stranka može doći po njega u prostorije Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30", izvijestili su iz Grada Osijeka.

Taj je upravni odjel smješten u Tvrđi, na Trgu Vatroslava Lisinskog 1. To je dvorište Isusovačke klasične gimnazije, prekoputa službenog ulaza u Staru pekaru.

Rješenje je uputno podići jer obveznik ima pravo uložiti žalbu (koja, istina, ne odgađa izvršenje rješenja) ako smatra da ne odgovara stambenom prostoru kojim se koristi. D. Kuštro
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana