Regija
NA SJEDNICI OPĆINSKOG VIJEĆA ĐANIĆ NAJAVIO PROJEKTE

Ove godine i akumulacija Breznica
Objavljeno 13. veljače, 2024.
PODGORAČ - "Prošlu su godinu obilježile velike investicije, a na tom tragu nastavljamo i ove godine. Planiramo završetak Gospodarske zone vrijednosti oko 1,5 milijuna eura te pročistača otpadnih voda vrijednog 3,5 milijuna eura, kao i izgradnju akumulacije Breznica, koja će biti jedna od naših najvećih investicija. Na svom putu Općina Podgorač uvijek je računala i na podršku Osječko-baranjske županije, s kojom imamo izvrsnu suradnju u planiranju i realizaciji važnih projekata za sve naše stanovnike", rekao je načelnik Općine Podgorač Goran Đanić na svečanoj sjednici Općinskog vijeća uoči blagdana sv. Valentina, zaštitnika Podgorača.

"Drago mi je da načelnik sa svojim timom izuzetno brine o ravnomjernom razvoju svih devet naselja te se svuda ulaže u potrebnu infrastrukturu, dječja igrališta i sve druge potrebe", kazao je obnašatelj dužnosti župana osječko-baranjskog Mato Lukić te najavio daljnu potporu Županije.

Saborska zastupnica Nataša Tramišak istaknula je kako je Općina Podgorač dokaz da i manje sredine mogu biti pokretači kvalitetnih projekata zahvaljujući kojima se stvaraju povoljni uvjeti za život.

Sjednici su nazočili i gradonačelnici Krešimir Kašuba i Goran Aladić, načelnici općina Darko Dorkić i Željko Kovačević te drugi uzvanici. D.S.R.
Možda ste propustili...

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

2

AUTOKLUB PANONIJA DOBIO DONACIJU

Grad Našice dao 5500 eura za nabavu dvaju karting-vozila za djecu

3

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja