TvObzor
PRVU EMISIJU POGLEDAJTE U NEDJELJU NA HTV1

Kreće 11. sezona ”Volim Hrvatsku”
Objavljeno 22. rujna, 2023.
Zabavni i veseli šou "Volim Hrvatsku" i ove je jeseni na Hrvatskoj radioteleviziji! Jedanaestu sezonu s već poznatom ekipom - kapetanima Goranom Navojcem i Dušanom Bućanom te voditeljem Mirkom Fodorom i njihovim gostima - igramo poučne igre, testiramo znanje, pjevamo, plešemo, zabavljamo se.

Prvu emisiju 11. sezone pogledajte u nedjelju, 24. rujna, na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u 17.35.

U svoje će timove i ove godine kapetani okupiti poznate sportaše, pjevače, glazbenike, glumce i voditelje, koji će se nadmetati u zanimljivim igrama - pantomimi, prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi. Hrabro će pokazati i kakvo im je opće znanje u igrama liste, pogodi fotografiju i sretan rođendan, a u posljednjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno "pitati" i kolo sreće. Za ritam, štimung i pjesmu i ove su sezone zaduženi Ante Gelo, njegov bend i sjajni pjevači - Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras.

U prvoj emisiji u Dušanovu timu igraju: daljinska plivačica Dina Levačić, glumica Ana Vučak Veljača i glumac Hrvoje Kečkeš. Na suprotnoj su strani, u Goranovu, glumice Mirna Mihelčić i Ecija Ojdanić te glumac Paško Vukasović. Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a urednica projekta Andrijana Škorput. D.M.
Možda ste propustili...

PRIJENOS VELIKOG HUMANITARNOG DOGAĐAJA NA NOVOJ TV

18. izdanje koncerta “Želim život”

TREĆA SEZONA SERIJE “SEAL TEAM” NA DOMA TV-U

Izazovne globalne misije njihova su svakodnevica