Regija
GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA VALPOVO:

Nastavljene radionice protiv diskriminacije i vršnjačkog nasilja
Objavljeno 27. srpnja, 2021.
VALPOVO - U prostorijama GDCK-a Valpovo, a u sklopu projekta "Šeraj znanje, lajkaj budućnost" održane su radionice o stereotipima, predrasudama i diskriminaciji, vršnjačkom nasilju te o dječjim i ljudskim pravima.

Na radionicama su sudjelovali polaznici instrukcija koje su se provodile u sklopu projekta, a radionice su provodili mladi volonteri Crvenog križa. Provedbom radionica polaznike se potiče na kritičko razmišljanje te stjecanje i jačanje socijalnih i komunikacijskih vještina koje će moći dalje koristiti u svakodnevnom životu i daljnjem obrazovanju, a sudjelovanjem na radionicama ostvaruje se pozitivna društvena promjena i socijalna inkluzija.

Valja podsjetiti da ovaj projekt ima za cilj omogućiti prostor u kojemu će volonteri moći održavati besplatne instrukcije za učenike osnovne i srednje škole radi boljeg svladavanja nastavnog gradiva. Planirane aktivnosti odnose se na instrukcije i poboljšanje kvalitete učenja djece i mladih, kao i poticanje kvalitetnijeg provođenja vremena. L.A.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STIGLA DOBRA VIJEST

Financirat će se i nabava opreme za navodnjavanje

2

GRAD BELIŠĆE I TZ NAGRADILI VLASNIKE NAJOKUĆNICA I BALKONA

Najljepša okućnica Katice Komaromi

3

U OPĆINI LEVANJSKA VAROŠ

Groblja su dobila prve
brojeve grobnih mjesta