TvObzor
GOSPOĐICA

Pjesma Slavonia Banda povodom proslave 20 godina postojanja
Objavljeno 16. srpnja, 2021.

Nakon dužeg vremena i diskografske stanke izazvane koronakrizim Slavonia Band ima novu pjesmu, “Gospođica”. Ovaj put pjesma je nastala kao plod suradnje s poznatim autorom Ivanom Huljićem, koji je već duboko zakoračio stazama svog oca Tončija Huljića. Dok Ivan potpisuje glazbu i tekst, aranžman je radio Leo Škaro.

 Videospot je sniman u Đakovu na dvije lokacije, kod ergele Ivandvor i u rock-cafeu Cadillac. Spot su realizirali snimatelj Dragan Gajanović i redatelj Boško Krljaš, a mlada glumica Una Kostić utjelovila je Gospođicu.“Pjesma je vedra, vesela i vrckava, prava ljetna poskočica koja će brzo ući u uho slušateljima. Bilo je izuzetno zadovoljstvo raditi s autorom Ivanom i Leom u studiju u Splitu, a posebno veselje bilo je i samo snimanje spota uz mladu i raspjevanu ekipu statista i također s pravim majstorima videoprodukcije iz Banje Luke”, kažu članovi Slavonia Banda.

Ovo je još jedan korak bliže novom albumu, za koji se Slavonia Band nada da bi mogao iziaći već ove godine, kada slavi 20 godina postojanja.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana