Tehno
IGRAČI SE SUOČAVAJU S NASILNIM, NOVIM SVIJETOM

Brutalni otvoreni svijet igre Days Gone dolazi na PC 18. svibnja
Objavljeno 30. travnja, 2021.
Sony Interactive Entertainment je putem PlayStation bloga objavio da brutalni otvoreni svijet igre Days Gone dolazi u Epic Games Store i na Steam 18. svibnja 2021.


Uz poboljšanu grafiku, podršku za 21: 9 ultraširoke monitore, kontrolu preko miša i tipkovnice i sav sadržaj dostupan nakon izlaska na PlayStation 4 konzoli, Days Gone je uzbudljiv i nov naslov za PC igrače. Days Gone je akcijska igra otvorenog svijeta smještena u pustinji pacifičkog sjeverozapada dvije godine nakon što je misteriozna globalna pandemija desetkovala svijet, ubivši većinu, ali pretvorivši milijune u bezumna, divlja stvorenja. Preživjeli žive u svijetu u kojem su resursi oskudni, nasilje i ubojstva česti, a Freakersi lutaju divljinom.


Igrači se suočavaju s nasilnim, novim svijetom u ulozi Deacona St. Johna, lovca na ucjene i lutalice koji živi izvan naseljenih kampova, u divljini u kojoj ne vrijede zakoni. Deacon preživljava koristeći se vještinama naučenim prije “smaka svijeta”, vozeći za Mongrels MC, zabranjeni motoklub, gdje su nasilje i kaos bili dio života na otvorenoj cesti.


U svojoj srži Days Gone je istraživanje koje nam pokazuje kako bi itko od nas reagirao na tako surove uvjete, ali i istraživanje gubitka, ljubavi, prijateljstva, osvete i očaja - učenje da preživjeti ne znači živjeti. Za Deacona to je borba u kojoj mora saznati da nada nikada ne umre. M.R.
Možda ste propustili...

VODEĆA MEMORIJSKA RJEŠENJA VISOKIH PERFORMANSI

Kingston Technology DDR5 Overclock moduli?

OBNOVITI POVJERENJE GRAĐANA U TEHNOLOGIJU

Huawei poziva na suradnju privatnog i javnog sektora

Najčitanije iz rubrike