Sport
PAPIROLOGIJA NAPOKON RIJEŠENA

Santini može igrati za bijelo-plave
Objavljeno 25. veljače, 2021.
Ivan Santini je registriran i može igrati za NK Osijek! Činilo se da će situacija povuci-potegni duže trajati, no papirologija je riješena i bivši hrvatski reprezentativac može u napad Osijeka.


Kineski nogometni savez dostavio je HNS-u i NK Osijek međunarodnu potvrdu za pravovaljanost registracije Santinija, u Gradskom vrtu su itekako zadovoljni razvojem ove situacije, jer Bjelica može na njega računati već u susretu s Varaždinom.


U obrazloženju stoji kako je u skladu s FIFA-inim Pravilnikom o statusu i transferima igrača i Pravilnikom o registraciji klubova i igrača HNS-a, Santini slobodan i može se registrirati za Nogometni klub Osijek.


Bivši hrvatski reprezentativac već je neko vrijeme u Osijeku i trenira s momčadi, no zbog papirologije je pauzirao od utakmica. Santini je jednostrano raskinuo ugovor sa sad već bivšim klubom Jiangsu Suningom pa su Kinezi odlučili stvari malo zakomplicirati i odugovlačiti sa slanjem njegovih papira. No stvar je brzo riješena i bivši Vatreni može zigrati već sutra.


Zbog "slučaja Santini" neki su pokušavali NK Osijek predstaviti smješnim klubom, jer kao doveli su i predstavili igrača, a ne mogu ga registrirati, no pokazalo se da ljudi iz Gradskog vrta dobro znaju što rade. Registracija je malo odužila, ali nije bilo nikakve velike drame i Bjelica već sutra može računati a Santinija.
Ivana Liović
Možda ste propustili...

DOBRO WORLD CUP OD 10. DO 13. LIPNJA

Unatoč pandemiji prijave iz 45 zemalja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIJELO-PLAVI SE UTOPILI U VELIKOJ GORICI

Kakva je korist od igranja u neregularnim uvjetima?

2

TREĆA HNL "ISTOK" - 27. KOLO

Belišće kroz Našice drugoligaškim korakom

3

PROJEKT U BELIŠĆU

Malonogometno igralište u sklopu gradskog stadiona