Osijek
GRADONAČELNIK OPERIRAN U ZAGREBU

Vrkić: Dobro se osjećam
Objavljeno 14. veljače, 2020.
"Bolje govorim, sada mnogo manje kašljem nego prije i dobro se osjećam", rekao nam je jučer u telefonskom razgovoru gradonačelnik Ivan Vrkić, koji se netom vratio s operacije obavljene u Zagrebu. Prvi čovjek Osijeka operirao je glasnicu ove srijede i već 48 sati nakon toga došao je na kućni oporavak, pod budne oči supruge i obitelji.

"Sad još samo trebam popraviti hodanje. Upravo sam se vratio kući i dobro sam, ovim putem pozdravljam sve sugrađane", poručio je gradonačelnik Vrkić koji se, podsjetimo, u medijima posljednji put oglasio uoči Nove godine kada je, također putem Glasa Slavonije, uputio novogodišnju čestitku Osječankama i Osječanima. Tada je izrazio nadu da će nakon fizikalne rehabilitacije u Bizovačkim toplicama, i bolje hodati. Inače, oštećenje glasnice posljedica je procedura koje su bile nužne nakon moždanog udara.

Kako neslužbeno doznajemo, već je i istoga dana kada je operacija obavljena Vrkić bio u kontaktu sa svojim zamjenicima Žanom Gamoš i Borisom Piližotom, odnosno zaposlenicima u Uredu gradonačelnika. I liječnici u Zagrebu, kako smo uspjeli doznati, zadovoljni su rezultatima operativnoga zahvata.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

PODRUČNO SJEDIŠTE HKDM-A OSIJEK

Dentalci proslavili Sv. Apoloniju

NOVI POLAZNICI U GRADSKIM VRTIĆIMA

Za 91 mališana u pet je vrtića započela predškola

POPLAVA U GARAŽI NA AUTOBUSNOM

ARRIVA: U razvodnim kutijama nema struje!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FAKULTET ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Obrazovanje za zdravstvo
prema zapadnom standardu

2

NOVA DONACIJA GRADA KBC-U

Sto tisuća kuna za Ginekologiju

3

ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA

Erasmusovci imali goste iz pet zemalja