TvObzor
PICKBOX NOW

Obitelj Foster - tinejdžerska dramska serija
Objavljeno 6. rujna, 2019.

Od producentice Jennifer Lopez, na Pickbox NOW stiže nagrađivana američka tinejdžerska drama Obitelj Foster. Radnja se vrti oko šarolike i nimalo tradicionalne obitelji Foster koja živi u predgrađu San Diega u Kaliforniji.

Na čelu obitelji lezbijski je par, policajka Stef i njezina žena, ravnateljica škole Lena. One odgajaju jedno biološko dijete i četvero posvojene djece. Stef i Lena, osim što su zaljubljene, pune su ljubavi za svoje petero djece - Brandona, Stefina biološkog sina, latino blizance Jesusa i Marianu, koje su posvojile kad su bili mali, te posvojenu kćer Callie koja je nedavno izašla iz popravnog doma i njezina mlađeg brata Judea. Dio ove šarolike obitelji je i Mike Foster, Stefin bivši muž i Brandonov otac, koji je ujedno i njezin policijski partner. Odmah je jasno kako ovdje nije riječ o tradicionalnoj obitelji, no to Fosterima ne predstavlja nikakav problem – njihova obitelj funkcionira i gušt ih je gledati. Scenaristi su napravili odličan posao pokazavši kako se definicija obitelji mijenja tijekom vremena, a kritičari su pohvalili Obitelj Foster zbog toga što je ova dramska serija namijenjena širokoj publici – dovoljno je inteligentna da bi odrasli mogli u njoj uživati, dovoljno je pristupačna za mlađe gledatelje, a iznimno je zabavna za sve generacije.

S izvrsnom kemijom između glumaca, inteligentno napisanim scenarijem i modernim shvaćanjem obitelji, Obitelj Foster mogla bi vas ugodno iznenaditi kao serija koja nije tipična obiteljska serija.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike