Regija
NEOBIČAN DOGAĐAJ ISPRED ŠKOLE

Bajkerska prosidba u Vinkovcima:
Marijana je rekla "DA"
nakon čega su motori zaurlali
Objavljeno 23. prosinca, 2014.

Kako bi sve bilo posloženo kao u najljepšem snu Tomislav Markutović (21), član Motokluba Vinkovci, odlučio je zaprositi svoju djevojku Marijanu Rošić (19). Rekla je DA, a onda je počelo paljenje guma i turiranje motora!

Tomislavu je podršku dalo 40 bajkera iz kluba, koji su, odjeveni kao Djedovi Božićnjaci, u velikom defileu došli pred Zdravstveno-veterinarsku školu u Vinkovcima. Kad su se uz gromoglasno brundanje motora pojavili prvi motoristi, učenici su “okupirali” sve prozore, no nitko nije znao razlog njihovog dolaska. Znali su da Motomrazovi taj dan obilaze djecu u Vinkovcima pa su svi pomislili da su svratili i do srednjih škola.

U 12.50 sati, motoristi su razvili veliki baner na kojem je pisalo “Srrse udaj se za mene” (op.a. Srrse, tako si oni tepaju između sebe), a na vratima škole pojavila se Marijana Rošić (19), koja je došla u pratnji svoje razrednice. Zbunjena i s mnogo emocija, nije mogla govoriti kad je Tomislav kleknuo pred nju, izvadio prsten i zaprosio je. Zatečena Marijana samo se bacila u zagrljaj Tomislavu, a taj je trenutak popraćen zajedničkom vriskom i pljeskom bajkera i učenika.

- Ovo je najljepši poklon za Božić, što reći nego presretna sam - kratko je poručila Marijana. Tomislav dodaje da su prijatelji iz Motokluba Vinkovci oduševljeno prihvatili sudjelovati u prosidbi. “Hvala im od srca što su mi uljepšali ovaj dan. Marijana i ja smo tri godine u vezi, a do prošle godine živio sam u Vinkovcima te sam otišao raditi u Njemačku. Kako sam posložio sve kockice tamo, želio sam još napraviti korak dalje i zaručiti svoju djevojku, a svatove planiramo za dvije godine”, kaže Tomislav.

Mario KOKAJ
KAO DA SE JA UDAJEM!

Marijanina sestra Ljubica ostala je zatečena prosidbom. “Nisam znala ništa, ja sam samo upala u ovo. Što reći nego presretna sam, kao da se ja udajem”, rekla je Ljubica. Suze su niz lice potekle i Tomislavovoj majci Emiliji, koja je kratko poručila kako je sretna i ponosna majka.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KULTURNO-TURISTIČKA MANIFESTACIJA

Održan 26. Baranjski bećarac

2

VIŠE OD 300 WALKERA UŽIVALO U BARANJI

Walkeri: Vraćamo se opet

3

PREDSJEDNIK NA PROSLAVI DANA GRADA NAŠICA

Milanović: Gradite i razvijajte se