Mozaik
DJELO UMJETNICE MAJE JAGODIĆ

Mural za Baby Lasagnu na keju u Slavonskom Brodu
Objavljeno 10. svibnja, 2024.
Za oslikavanje velikog komada zida trebalo joj je čak šest sati, četiri spreja za pozadinsku čipku i dvije kantice boje

Vezani članci

DANI U ŠVEDSKOJ PREPUNI SU OBAVEZA

Baby Lasagna zapjevao fanovima i s veleposlanikom RH pojeo lazanje

Umjetnica Maja Jagodić iz Slavonskog Broda oduševila je svoje sugrađane velikim muralom koji je, u čast Baby Lasagni, naslikala na zidiću najljepše slavonskobrodske šetnice uz rijeku Savu.

Sve je, pa i ovu umjetnicu, osvojio svojim karakterom, ali i autorskom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", koja govori o dečku koji napušta voljeno rodno selo, kao i svoje voljene mačke, u potrazi za boljim životom.

- Baby Lasagna svidio mi se na prvu. Drukčiji je i jako simpatičan. Pronašla sam sličnosti sa svojim karakterom i htjela sam dati svoj doprinos ovom eurovizijskom ludilu u koje nas je doveo. Prvi put se ovakvo što događa. Cijela Hrvatska se dignula na noge, a vjerujem i ljudi u Europi. Pjesma je odlična, dečko je fin, lijepo odgojen, karizmatičan... tako da je zaslužio svu pozornost koju mu dajemo - kazala je Maja za Plusportal.

Maja je u mural uložila puno truda. Za oslikavanje velikog komada zida trebalo joj je čak šest sati, četiri spreja za pozadinsku čipku i dvije kantice boje. Nije joj ovo prvi takav projekt.

- Na stranici Jagodica Art objavljujem svoje radove. Prije tri godine počela sam s oslikavanjem zidića na keju. Tako da mi ovo nije prvi zidni mural. Najveći projekt mi je oslikavanje Kuće piva, a moji radovi su i na Gradskom kupalištu, kod Osnovne škole Milan Amruš... - kazala je skromna Maja, koja će ovime zasigurno istaknuti Slavonski Brod kao grad velike podrške hrvatskom kantautoru. T.K.
Najčitanije iz rubrike