Mozaik
IVANA KINDL IMA NOVU PJESMU

Poželjela sam raditi s mladim
snagama naše glazbene scene
Objavljeno 10. svibnja, 2024.
Eric, s kojim je prije snimila uspješan duet “Feel You Close”, na ovoj je pjesmi u ulozi glazbenog producenta i aranžera
Jedna od omiljenih mentorica emisije "Zvijezde pjevaju", Požežanka Ivana Kindl sa svojim je pjevačkim partnerom, koreografom i redateljem Igorom Barberićem pobjednica 13. sezone ovog popularnog showa! Kako navodi HRT, Igor i Ivana su u finalnoj emisiji "premoćno pobijedili glasovima publike, a bilo je više od 60.000 poziva".

Otpušta kočnice



- Prije svega moram reći da sam izuzetno sretna, ispunjena i totalno emotivno razdragana zbog pobjede u showu "Zvijezde pjevaju" s fantastičnim Igorom Barberićem, s kojim je bilo nadrealno iskustvo nastupati i pjevati. Sjajno iskustvo bilo je osjetiti i dijeliti sa svima tu neopisivu scensku kemiju koju smo imali - emotivno je izjavila Ivana Kindl te podsjetila na najnoviju, nedavno plasiranu pjesmu "Nemoj stat‘".

- Još uvijek sam pod velikom dojmom i moram to podijeliti s vama, a naravno izuzetno sam sretna što je moja nova pjesma "Nemoj stat‘‘‘ super prihvaćena. Reakcije su odlične, jako se veselim i videospotu koji uskoro izlazi! Juhuuu i jeeee za sve što dolazi! Hvala svima na podršci, pusa! - poručila je Ivana.

 

 



Uz poruku u samom naslovu, vrsna vokalistica i autorica stihova progovara o osjećaju koji izaziva glazbu, otpuštanju kočnice iz glave i prepuštanju dobrom ritmu. Pjesma već odjekuje domaćim eterom, a dostupna je i na svim glazbenim platformama.

- Pjesma je neopterećujuća, zarazna i stvorena za ples - poručuje nagrađena glazbenica koja, kao i pjesma, pršti dobrom energijom i srećom jer započinje svoju novu autorsku glazbenu eru.

Posebna zanimljivost je da nakon uspješnog, Porinom nominiranog dueta "Feel You Close", u dobrom ritmu Ivana Kindl nastavlja suradnju s multitalentiranim kantautorom Ericom, ovaj put u ulozi glazbenog producenta koji stoji i iza aranžmana te s Ivanom supotpisuje glazbu. Ivana, poznato je, aktivno prati glazbenu scenu i podržava mlade izvođače te je do suradnje došlo spontano, nakon prve suradnje 2022. godine u njegovoj pjesmi "Feel You Close". Za mix i master pjesme zaslužno je još jedno novije ime domaće scene, jedan od ponajboljih producenata mlađe generacije, Lockroom, a uskoro stiže i kreativni glazbeni spot u režiji dizajnerice Ive Ćurković.

- Poželjela sam raditi s mladim snagama naše glazbene scene, i to mi se ostvarilo u obliku suradnje s Ericom jer ga od početka njegove karijere jako cijenim i znam koliko je talentiran. Super nam ide u zajedničkom stvaranju i za početak smo napravili singl "Nemoj stat", s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina - ispričala je Ivana.

Uskoro spot


Nova pjesma, suradnja s novim producentom, novi zvuk, a uskoro i glazbeni spot, dolaze nakon prošlogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, za pjesmu "Netko ko me čuva". Iste je godine Ivana bila među nominiranima u kategoriji za najbolju vokalnu suradnju, za pjesmu "Feel You Close " u duetu s Ericom, koja je sada u ulozi njezina glazbenog producenta, došla je netom nakon plasiranja studijskog izdanja "Put ka sebi" kojoj je pak prethodila nagrada Music pub - Tereza za pjevačicu godine.

Album “Put ka sebi” donosi kolekciju deset uspješnih singlova kao što su “Divovi ljubavi”, “Dobra stvar” i “Netko ko me čuva”, kojima je hvaljena glazbenica obilježila dugogodišnju suradnju s Universal Musicom te okrunila dvadeset godina diskografske karijere. Album je dostupan u svim boljim glazbenim dućanima kao i na svim glazbenim platformama.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike