Sport
ARENA KIDS TURNIR

Zahvala ravnatelja osnovnih škola
Objavljeno 8. svibnja, 2024.
Proteklog tjedna na terenima Sportskog centra "Ante Gotovina" na osječkoj Bikari održan je tradicionalni malonogometni turnir Arena Kids, na kojem se natječu, u nekoliko dobnih skupina, igrači u mlađim kategorijama. Prvi put na turniru su sudjelovale i momčadi koje su predstavljale osječke osnovne škole. Ukupno je sudjelovalo 40 ekipa, a na teren je kroz dan istrčalo oko 450 mališana. Najbolji su nagrađeni pokalima i medaljama koje su im dodijelili Luka Pratljačić i Kristijan Lovrić.

Tom prigodom Grad Osijek i organizator turnira Nogometni klub Metalac dodijelio im je vrijednu donaciju. Svaka je škola sudionica Arena Kids turnira dobila 12 kompleta dresova i po jednu nogometnu loptu. Zbog te za školu vrijedne, a posebno korisne donacije, u ime svih osnovnih škola želio je uputiti javnu zahvalu Antun Ptičar, ravnatelj Osnovne škole Frana Krste Frankopana iz Osijeka.

- Želim zahvaliti Gradu Osijeku i organizatoru turnira, Nogometnom klubu Metalac i njihovu predsjedniku Bori Ivkoviću na donaciji koja će biti od iznimne koristi za sve osnovne škole. Zahvaljujem i što su naši učenici osječkih osnovnih škola na ovaj način dobili ove godine priliku sudjelovati na turniru koji je time dobio na još većoj masovnosti. Vjerujem da će se ovakva tradicija i nastaviti sljedećih godina - naglasio je Ptičar. K.L.
Možda ste propustili...

TREĆA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Požežani grabe prema naslovu

OSVRT NA 34. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Dinamu naslov, za “četvorku” - borba

Najčitanije iz rubrike