Mozaik
U OSJEČKOM KLUBU OXYGENE

Nastupaju Bang Bang i Gordana Marković
Objavljeno 8. svibnja, 2024.
U osječkom klubu Oxygene u samom središtu grada ovih nas dana očekuju dva sjajna koncerta urbane glazbe. Prva u petak, 10. svibnja, nastupa grupa Bang Bang, a nekoliko dana poslije, u utorak, 14. svibnja, svoj će solonastup na gitari imati Gordana Marković.

Pop rock bend Bang Bang na sceni je više od deset godina, a u to vrijeme su objavili 21 singl i videospot, od kojih je većina ostvarila zapažen uspjeh na radijskim i TV postajama, ali i visoke pozicije na nacionalnoj top-listi. Posljednjim singlom "Striptease" poharali su top-ljestvice, a to im je ujedno peti singl s aktualnog albuma "Kino i kokice" te rezultat odlične suradnje s Baby Dooksom. Treći album ˝Kino i kokice˝ izišao je krajem prošle godine, a na njemu se nalazi deset novih autorskih pjesama i dvije suradnje; spomenuta vokalna suradnja s Baby Dooksom te autorska suradnja s Alkom Vuicom.

Kantautoricu Gordanu Marković publika je do sada upoznala kao polovicu dua Auguste i izvođačicu u HRT-ovoj emisiji "A strana", a od 2019. djeluje i kao samostalna kantautorica. Prvi samostalni album "Obrisi" Gordana je objavila 2020. godine, a prošle godine u listopadu 2023. godine objavljen je album "Nevidljivo, a važno". Osim rada na autorskom materijalu Gordana u svom repertoaru izvodi i jazz-standarde, sinkronizira crtane filmove, a nastupila je i kao dio ansambla mjuzikla "Pacijenti". T.K.
Možda ste propustili...

U SPOMEN NA DR. JERGOVIĆA, UTEMELJITELJA PITOMAČKOG FESTIVALA

Održan koncert “Čuvar uspomena”

PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE POČINJU 21. SVIBNJA

Europski projekt "She Raps" za podršku repericama

Najčitanije iz rubrike