Sport
SAV PRIHOD U KORIST LIJEČENJA SINA BIVŠE IGRAČICE DARIJE TOPALOV

ŽRK Osijek nastavlja humanitarnu akciju
Objavljeno 31. ožujka, 2023.
Ženski rukometni klub Osijek u subotnjem prvenstvenom susretu protiv Sesveta nastavit će humanitarnu akciju koju je prošlog tjedna pokrenuo s RK Osijek. Za liječenje oboljelog sina bivše rukometašice Osijeka Darije Topalov rukometni klubovi nisu ni sekunde dvojili oko pomoći.



- ŽRK Osijek i RK Osijek pokrenuli su zajedničku akciju humanitarnog karaktera kao pomoć u organizaciji liječenja sina bivše rukometašice Darije Topalov. Darija je bila naša igračica s naglaskom na razdoblje od 1998. do 2003. godine kada je nastupala u 1. HRL te upisala i pokoji nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, a ja sam imao privilegij trenirati ju - objasnio je Zdenko Kordi, sportski direktor ŽRK Osijek, i dodao:



- Sav prihod od ulaznica s utakmice RK Osijek i GRK Varaždin 1930 odigrane prošle subote, kao i prihod s ogleda rukometašica Osijeka i Sesveta, gdje će cijena ulaznice biti 1.5 eura, bit će uplaćen na žiroračun Darije Topalov kao podrška liječenju njezina sina. Rukometaši su prošli tjedan uspjeli skupiti 553 eura, a nadamo se da ćemo mi taj iznos podebljati - rekao je Kordi. G.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike