Tehno
PAMETNI ZVUČNICI

Sonos Era: Novi način doživljaja glazbe i audiozabave
Objavljeno 16. ožujka, 2023.
Tanak, moderan dizajn čini Era 100 zvučnik šik akcentom za svaku policu za knjige ili radni stol

Podešena od strane nagrađivanih umjetnika i inženjera, obitelj Era omogućuje nove razine sveobuhvatnog slušanja uz proširenu povezanost i tehnologiju Trueplay. Era 300 i Era 100 također su prvi zvučnici izgrađeni prema Sonosovim novim standardima odgovornog dizajna, koji obuhvaćaju dugotrajnu upotrebljivost, energetski učinkovite tehnologije i korištenje materijala recikliranih nakon upotrebe (PCR). I Era 300 (€ 499) i Era 100 (€ 279) bit će globalno dostupni 28. ožujka 2023.



"U doba stalne pozadinske buke, kvalitetno slušanje važnije je nego ikad. Naša je vizija slušanje učiniti iskustvom nabijenim osjećajima i pomoći našim korisnicima da osjete radost i vitalnost kroz svoju omiljenu glazbu i audiosadržaj", rekao je Patrick Spence, izvršni direktor Sonosa. "Obitelj Era sljedeća je generacija pametnih zvučnika, koja utjelovljuje našu predanost inovacijama zvuka, odgovornom dizajnu i dubokoj povezanosti sa zajednicom kreatora."

Nadrealni surround zvuk


Bez presedana za jedan kompaktni zvučnik, Era 300 može se pohvaliti sa šest snažnih drivera koji usmjeravaju zvuk lijevo, desno, naprijed i prema gore, pružajući revolucionarnu audioizvedbu s Dolby Atmosom koji slušatelje stavlja u samo srce njihovih filmova i glazbe.

"Dolby Atmos stvorio je novi način doživljaja glazbe i audiozabave. Zvukovi i glazba utjelovljeni su s neusporedivom jasnoćom i dubinom", rekao je Kevin J. Yeaman, izvršni direktor Dolbyja. Dizajniran za prostor: Era 300 u svojoj prekrasno složenoj akustičnoj arhitekturi sadrži elegantno spojeni dizajn pješčanog sata. Svaki kut, proporcija i perforacija poboljšava smjer i disperziju zvuka kako bi vas uistinu okružio.

Era 300 je prvi zvučnik marke koji pruža višekanalni surround zvuk kada se koristi kao stražnji dio kućnog kina. Ljubitelji filmova mogu upariti dva zvučnika s Arcom ili Beamom (Gen 2) kako bi stvorili kompletno Dolby Atmos iskustvo koje ih uvlači dublje u akciju. "Baš kao prijelaz s mono na stereo, prostorni zvuk je sljedeća evolucija u slušanju - stvaranje zvučnog iskustva koje vas obavija glazbom", rekao je Giles Martin, potpredsjednik, Sound Experience u Sonosu. "Budući da i kreatori i glavne streaming platforme prihvaćaju prostorni zvuk za glazbu, pravo je vrijeme za stvaranje iskustva slušanja naglas koje ispunjava obećanja ovog uzbudljivog i kreativnog formata."

Tanak i moderan


Prepun audio i tehničkih poboljšanja, tanak, moderan dizajn Ere 100 čini ga šik akcentom za svaku policu za knjige, kuhinjski pult, radni stol ili noćni ormarić. Podignite filmsku večer na višu razinu dodavanjem dva zvučnika Era 100 kao stražnjih uz vaš soundbar kako biste stvorili sustav surround zvuka ili jednostavno uparite dva zajedno kako biste dobili stereozvuk koji ispunjava prostoriju. Era 100 i Era 300 izrađeni su od reciklirane (PCR) plastike i pakirani u 100 % održivi papir, a također su projektirani za smanjenje potrošnje energije s potrošnjom ispod dva vata u mirovanju i novom naprednom funkcijom mirovanja. Dizajnirani da ih u vašem domu koristite godinama, oba zvučnika osmišljena su za lako servisiranje tako što je smanjena upotreba ljepila te prelazak na vijke za jednostavno rastavljanje i popravak. Streamajte sav zvuk do kojeg vam je stalo koristeći WiFi ili Bluetooth i izravno povežite druge audiouređaje poput gramofona preko pomoćnog kabela i Sonos Line-In adaptera. M.R.
Svaki kut, proporcija i perforacija poboljšava smjer i disperziju zvuka kako bi vas uistinu okružio

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike