Sport
ŽRK OSIJEK KOD PODRAVKA VEGETE

Najlakše gostovanje za osječke rukometašice
Objavljeno 28. siječnja, 2023.
Pred rukometašicama Osijeka ove je subote (14 sati) drugo uzastopno prvenstveno gostovanje. Ono koje pripada među najlakša jer Osječanke će u Koprivnici u 12. kolu Prve HRL igrati protiv Podravka Vegete, jedne od dviju ekipa u Hrvatskoj protiv koje objektivno nemaju izgleda. Zato je i izvjesno kako će se niz njihovih poraza produžiti na pet, čega je i svjestan trener ŽRK Osijek Tomislav Rešicki koji ipak od svojih djevojaka očekuje da na terenu ne budu samo puke statistice.



- Uspjeli smo se odmoriti nakon dugog i napornog gostovanja u Splitu i odraditi dobar ciklus na treninzima ovog tjedna. Svi smo svjesni da je Podravka Vegeta favorit i da su naše šanse tamo puno manje nego u drugim utakmicama, ali idemo sa stavom da želimo pokazati sve što znamo i možemo. Ovo je najlakša utakmica u sezoni i sigurno će sve djevojke dobiti priliku, da pokušamo prezentirati sve s treninga. Malo smo pokošeni ozljedama, i dalje smo bez Ane Pehar, Josipa Josipović ima problema s leđima te će teško biti u sastavu. No, idemo odraditi utakmicu najbolje što možemo, s ciljem da nakon nje budemo zadovoljni svojom izvedbom - rekao je Rešicki u najavi susreta nakon kojeg bi se njegova ekipa mogla spustiti za još jedno mjesto, na 10. To veća je šteta što je u Splitu prošlog vikenda ispuštena pobjeda koja bi prekinula neugodan niz, a i donijela ipak nešto ljepši pogled na tablicu.



Parovi 12. kola Prve HRL: Lokomotiva - Sesvete (igrano u petak navečer), Podravka Vegeta - Osijek, Trogir 58 - Koka, Umag - Zamet, Zrinski - Split 2010, Dugo Selo ‘55 - ŽARK Split (28.1.), Bjelovar - Dalmatinka (29.1.). G.R.
Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

DENIS KRSTANOVIĆ, TRENER BSK-A

Šibenik se nije javio, ne nude stimulaciju

OSJEČKI PARAATLETIČAR IDE NA SP

Županović se priprema za svjetsku smotru u Japanu

Najčitanije iz rubrike