Sport
KANAĐANI UVJERENI U POBJEDU

Nula na kontu, ali zato samopouzdanje do neba
Objavljeno 26. studenog, 2022.

Vezani članci

KANAĐANI IGROM I RIJEČIMA BACILI RUKAVICU HRVATSKOJ

Primiriti “divlje” Kanađane! Hrvati trebaju raširiti krila i biti hrabriji

Kanađani su nadigrali Belgiju, ali i ostali bez pobjede u 1. kolu skupine F. Na startu SP-a nisu imali sreće, protiv njih urotio se i sudac, pa su Belgijci ni krivi ni dužni slavili sa 1:0. Kanađani imaju nulu na kontu, ali i samopouzdanje do neba. U Katar su stigli kao autsjaderi, a onda su svojim totalnim nogometom iznenadili i oduševili nogometni svijet. Koliko god nekome bila draga Belgija, da je bilo neke pravde, Kanađani su ju trebali dobiti.



Nadigravanje uglednog suparnika osokolilo je kanadskog izbornika Johna Herdmana, koji motivacijskim govorima pokušava dodatno osokoliti svoje igrače i uvjeriti ih kako Hrvatska nije nikakav bauk, naprotiv, to je momčad koju oni idu lako dobiti.



- Sje... ćemo Hrvatsku! - uzviknuo je Herdman nakon poraza od Belgije i blijede igre Vatrenih protiv Maroka.



U hrvatskom taboru nisu bili presretni zbog te poruke, ali nadamo se da je kanadski izbornik svojim riječima dovoljno razljutio Modrića i društvo kako bi na kraju oni njega “sje....”.



- Tu rečenicu sam izrekao u afektu, u strastvenom trenutku u kojem pokušavam inspirirati svoju momčad. Da, to sam rekao i znam da time nije iskazano poštovanje prema hrvatskom narodu i hrvatskoj reprezentaciji. Nisam nikoga mislio uvrijediti, samo govorim svojoj momčadi da smo zasluženo ovdje, na SP-u. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike