Ekonomija
OSOBNI ČUVAR PRINCEZE DIANE OTKRIO ŠOKANTNE POJEDINOSTI IZ NJEZINA ŽIVOTA

Charlesovu ljubavnicu Camillu nazivala Rottweiler
Objavljeno 20. veljače, 2002.
Bivša britanska princeza Diana jednom je skočila sa šest metara visokog hotelskog balkona kako bi pobjegla od "znatiželjnih pogleda" u vrijeme noćne zabave u austrijskom odmaralištu - otkrio je njezin bivši tjelesni čuvar. U knjizi koju u nastavcima objavljuje britanski "Sunday Times" Ken Wharfe tvrdi da je osobno svjedočio Dianinoj opasnoj metodi bijega u ožujku 1993.
"Odmah ispod njezina balkona pronašao sam savršen trag Dianina tijela u dubokom snijegu. Tragovi nogu vodili su prema gradu" - tvrdi Wharfe u knjizi "Diana: brižno čuvana tajna". Kasnije je Diana, koju su uhodili paparazzi tijekom njezina boravka u odmaralištu gdje se povukla kako bi izliječila traumu zbog propalog braka s princom Charlesom, pokazala svoju naglu prirodu. "Ken, jednostavno sam trebala zraka. Da, skočila sam s balkona. Znala sam da je to O.K... bio je dubok i mekan snijeg i znala sam da će sve dobro proći" - riječi su princeze Diane objavljene u knjizi. Wharfova knjiga, u kojoj govori o životu britanske princeze od 1988. do 1993. kao njezin osobni čuvar, posljednje je svjedočanstvo koje nadopunjuje beskrajnu britansku zaokupljenost Dianom. Princeza Diana poginula je nakon pet godina u automobilskoj nesreći u Parizu. Wharfe u vrlo suosjećajnom prikazu Diane otkriva još i "zabrinjavajuću epizodu" iz 1992. kada je Diana nestala s jahte na kojoj je plovila s Charlesom i gostima. "Postojao je istinski strah da je skočila s broda. Nije bila u svojoj kabini, a nikome nije bilo ni na kraj pameti gdje se mogla nalaziti. Izbila je panika." - piše Wharfe. "Tada sam se sjetio da je Diana neko vrijeme provodila u brodovima za spašavanje i otišao sam pogledati. U jednom od brodića, skvrčenu ispod jedra, našao sam princezu oblivenu suzama. Sjedila je tamo dva sata i plakala" - navodi se u knjizi. Wharfe je tada razgovarao s njom dva sata, slušajući njezine pritužbe na "Rottweilera", kako je zvala Charlesovu ljubavnicu Camillu Parker Bowles.
U jednom dijelu knjige Wharfe opisuje kako je osiguravao Dianu u vrijeme njezinih "druženja" s raznim ljubavnicima, te kako je jednom otkrila da su se Charles i Camilla zajedno sakrili tijekom jedne zabave. "Otišli smo u dječju ili neku drugu sobu u podrumu i zatekli princa i Camillu kako sjede i razgovaraju. To je bila potvrda onoga u što Diana nije htjela vjerovati" - stoji u knjizi...
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike