Ekonomija
POČELE PRIJAVE ZA BYOB

Šesti besplatni mentorski program za poduzetnice
Objavljeno 12. kolovoza, 2022.
U Facebook grupi Be your own boss počele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa. To je, kako se navodi, program namijenjen poduzetnicama koje žele unaprijediti svoje poslovanje, onima koje tek kreću na svoj poduzetnički put i ženama koje još nisu poduzetnice, ali žele postati.

U prvom krugu programa sudjelovalo je šest mentorica, a sada će više od 70 mentorica podijeliti svoje znanje u područjima koje se tiču osobnog razvoja, SEO-a, savjetovanja oko poslovnih planova, virtualnih asistenata, društvenih mreža, prodajnih vještina, lansiranja podcasta, sve do pripreme indseta za poduzetništvo i kreiranja jutarnjih joga rutina.

Brojne žene su kroz prošle krugove dobile besplatno mentorstvo i konzultacije, a jedna od njih je i Lana Matica, vlasnica Beespokea, obrta za podučavanje engleskog jezika, koja je sada mentorica.

"Besplatni mentorski program BYOB nešto je što bih preporučila svakoj ženi koja razmišlja o poduzetništvu ili je već u njemu. Kroz program sam dobila znanja koja su temelj mog današnjeg biznisa, a dio toga odlučila sam vratiti sudjelovanjem kao mentorica u prethodnom i ovom krugu. Oba iskustva donijela su mi rast, osobni i poslovni, i neopisivo zadovoljstvo biti dijelom transformacije moćnih poduzetnica."

U prošlom krugu na mentorski program prijavilo se oko 500 poduzetnica koje su na taj način pokazale da nesebično podržavaju jedna drugu te dijele svoje znanje, a upravo to nastavlja se i sada.

"S obzirom na veliku zajednicu i podršku koju žene dobivaju u ovoj grupi, odlučila sam se prijaviti za mentoricu kako bih svoje znanje mogla podijeliti s nekim koga zanima moje područje rada. Ovo je odličan projekt koji pomaže i olakšava ženama njihov poslovni put i daje vjetar u leđa da zaista mogu sve", istaknula je Tatjana Zoka, vlasnica I-Storije, obrta s fokusom na content writing, copywriting, marketing i PR.

Jedna od mentorica je i Nina Bančetović, trenerica kreativnosti i vlasnica obrta Ekspresija, koja kaže da se za mentoricu prijavila spontano, kao i za većinu važnih stvari u životu.

– Htjela sam ženama kojima to treba pokazati koliko su kreativne i koliko kreativni proces može ići prirodno. Kako to obično bude - kroz mentorstvo sam dala sve što sam mogla, a dobila sam puno više - nevjerojatne žene koje su uz samo malo poticaja i jednostavne metode otvarale svoje svjetove i dosezale svoju radost. I tako mi je besplatni mentorski program BYOB grupe postao jedan od najdražih projekata i svaki put nestrpljivo čekam novi krug.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza 2022., a program je potpuno besplatan i može se prijaviti bilo tko. Ovaj put na formularu za prijavu može se izabrati jedan glavni program i dva rezervna te čekati proglašenje. Jedini uvjet je članstvo u Facebook grupi Be your own boss. Svi detalji, informacije, popis mentora i programa mogu se pronaći na portalu Be your own boss, kao i u Facebook grupi.Z.R.
Možda ste propustili...

U EU-U U OŽUJKU BEZ POSLA BILO GOTOVO 13,26 MILIJUNA GRAĐANA

Hrvatska je po nezaposlenosti mladih ispod prosjeka, najniža stopa je u Njemačkoj i Češkoj

U CILJU OČUVANJA TRADICIJE I PRIVLAČENJA NOVIH GOSTIJU U KVARTOVSKE LOKALE

Heineken ulaže u pubove u Velikoj Britaniji

FOKUSIRANOST NA JAČANJE PRODAJE, POVEĆANJE BROJA KUPACA...

Kvartalna netodobit Podravke 23,5 mil. €

Najčitanije iz rubrike