Sport
INTER SLAVI KUP

Ludi Perišić partijom života uništio je Juve i “zapalio” Olimpico
Objavljeno 12. svibnja, 2022.
Milan, bar onaj dio koji navija za Inter, slavi "ludog" hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića. Član Vatrenih je s dva pogotka u produžetku osigurao Interu osvajanje naslova pobjednika Talijanskog kupa, naime, "nerazzurri" su u finalu igranom u Rimu svladao Juventus s 4:2 (1:0, 2:2). Perišić je prvo u 99. minuti realizirao kazneni udarac kojim je doveo svoju momčad u vodstvo od 3:2, da bi u 102. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora još jednom svladao Perina i postavio konačni rezultat.

- Hrvat je bio najbolji igrač utakmice. Ludi Perišić bio je neuhvatljiv, nezaustavljivi, neosvojiv, a ono što je izveo u produžecima je nevjerojatno - piše ugledna Gazzetta dello Sport te podsjeća da Perišić ima zasluge i za drugi Interov gol, kojim se njegova momčad spasila pri kraju osnovnog dijela susreta, pri vodstvu Juventusa 2:1.

Perišić je bio najbolji igrač utakmice, a njegova izvedba protiv Juventusa za Milanov trofej je od strane navijača označena kao - čisti nogometni spektakl. I. Li.
Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

EUROPSKO PRVENSTVO U VESLANJU

Polufinale je tu, mogu naši i brže

Najčitanije iz rubrike