Sport
PROBLEMI S VEZNJACIMA

Na startu bez Nejašmića i Jugovića
Objavljeno 17. siječnja, 2022.
Nikako bijelo-plavi ne mogu na zelenu granu s ozljedama. Trener Nenad Bjelica već je navikao da mu uvijek netko od važnih igrača nedostaje, a tako će, po svemu sudeći, biti i na početku proljetnog dijela sezone. Sada je zdravstvena kriza u samom srcu momčadi - veznom redom. Od početka priprema iskusni Vedran Jugović i jedan od najboljih igrača jesenskog dijela sezone Darko Nejašmić nisu trenirali s ostatkom momčadi. Jugovića još od studenog muči bolna peta, a Nejašmić je također završnicu jesenskog dijela prvenstva odigrao "rovit" (imao je problema s palcem i stopalom, nap. a.) pa sad obojica tomu plaćaju danak. Od dolaska u Poreč Jugović je trenirao isključivo u teretani, Nejašmić je u početku dolazio na teren, ali je radio odvojeno, no posljednjih nekoliko dana i njegova je sudbina postalo druženje s teretanom i stacionarnim biciklom. Obojica su obavila preglede i prognoze nisu tako loše, ali je izvjesno kako ni jedan od njih neće biti na raspolaganju Bjelici za proljetnu premijeru, koju će bijelo-plavi imati na domaćem terenu protiv Slaven Belupa.

- Vjerujem kako ću ovog tjedna početi lagane treninge, a u pun proces rada, ako se oporavak nastavi ovim tempom, trebao bih se vratiti nakon povratka u Osijek - rekao nam je Vedran Jugović.

S Nejašmićem je situacija slična. Njegov oporavak trebao bi potrajati još sedam do deset dana. Tako bi vezni red protiv "farmaceuta" lako mogli činiti povratnik Petar Brlek, Mihael Žaper i Laszlo Kleinheisler. D.Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike