Sport
JOSE MOURINHO

Ne zanima me saudijski novac
Objavljeno 21. listopada, 2021.
Portugalski trener Jose Mourinho proteklih je dana povezivan s klupom Newcastlea, nakon što je u engleski klub ušao velik novac. Saudijski investicijski fond Public Investment Fund, kojim upravlja princ Mohammed bin Salman, nedavno je postao vlasnik premijerligaša Newcastlea, a prvi mu je potez bio raskid ugovora s trenerom Steveom Bruceom pa su britanski mediji počeli nagađati tko će ga naslijediti na klupi. Među kandidatima spominjao se i i Jose Mourinho, no Portugalac je odbacio mogućnost dolaska na St. James‘ Park.

- Odakle vam to, ja ne odlazim u Newcastle, imam klub i ostajem u Romi. Potpisao sam trogodišnji ugovor i neću napustiti svoje igrače i iznevjeriti dogovor koji sam sklopio s vodstvom Rome - kazao je Mourinho u razgovoru za Sky Sports.

Mourinho je poručio kako ga ne zanima novac i da ima klub, a sad se kao najveći favorit za klupu "svraka" spominju Antonio Conte, koji se već, vodeći Chelsea, dokazao u Premiershipu, a navodno je saudijski princ već razgovarao s njim o novom poslu. I. Li.
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

Najčitanije iz rubrike