Sport
RUTINSKA POBJEDA NEXE-A

Moslavina "zamrznuta na minus 14"
Objavljeno 9. listopada, 2021.
Rukometaši NEXE-a nisu dopustili nikakvo iznenađenje. Rutinski i na kraju vrlo uvjerljvo svladali su kutinsku Moslavinu u petak navečer u Našicama u sklopu 5. kola Lige B Paket24 Premijer lige. Na kraju je bilo 34:20 za našički sastav. Ozbiljnim pristupom NEXE je od početka susreta poslao poruku Kutinjanima kako u Našicama nemaju ni najmanje izgleda za bodovima. Već tijekom prvog poluvremena domaći su imai vodstvo 14:7 da bi se na odmor otišlo s pet pogodaka razlike (15:10). U drugom dijelu Moslavina se držala na tom zaostatku još desetak minuta, a onda je domaćin napravio nekoliko nizova 3:0, pa 5:0, i na kraju 4:0, za konačnih 14 razlike. Ponovno je Branko Tamše dao prigodu i igračima koji inače manje igraju. Najefikasniji bio je desni vanjski Predrag Vejin sa sedam pogodaka, a od igrača s manjom minutažom, prigodu protiv Moslavine odlično je iskoristio Pribetić sa šest pogodaka te Godec koji je zabio četiri. Mladi vratar Dominik Kuzmanović imao je šest obrana, a treba pribrojiti i pet obrana iskusnijeg reprezentativnog kandidata Morena Cara. Kod gostiju najbolji je bio Matija Vidoš s pet pogodaka iz pet pokušaja. Sljedeću utakmicu rukometaši NEXE-a odigrat će već u srijedu 13. listopada kada će u Sesvetama odraditi zaostali susret 3. kola. K.L./HRS
NEXE  34 (15)

MOSLAVINA  20 (10)

NAŠICE - ŠSD Kralja OŠ Kralja Tomislava. Suci: Suci: Lovro Kasunić i Sašo Nikolovski (Karlovac).

NEXE: Kuzmanović (5+1), Mileta 3, Barišić Jaman 2, Vejin 7, Car (4+1), Jelinić 3, Vida, Manci Mičević, Blažević, Velkavrh 2, Severec 2, Godec 4, Moslavac 3, Jaganjac, Kavčič 2 i Pribetić 6.

MOSLAVINA: Mudrinjak (2 obrane), Kligl 2,Vidoš 5, Masnec, Horvat 1, Lukes 1, Čizmar, Mrkalj 1, Zakić 2, Slukan, Crnojević 3, Mihaljević 3, Šušnja 2, Kristić (5 obrana)

Sedmereci: NEXE: 1(1); Moslavina 5(3); ISKLJUČENJA: NEXE 4 minute (Blažević 2′, Moslavac 2′) Moslavina: 6 minuta (Kligl 2′,2′, Lukes 2′)

Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike