Sport
POČINJE NOVO IZDANJE SUPERLIGE

"Vodeni" jači nego prošle sezone
Objavljeno 18. rujna, 2021.
Danas (subota) počinje novo izdanje stolnoteniske Suprelige. U muškoj konkurenciji je 12 klubova, među kojima su i tri slavonska predstavnika - Vodovod Osijek, Cibalia i Požega.

Naslov prvaka brani dubrovački Libertas Marinkolor, koji je ostao u istom sastavu (Čipin, Simović, Japec) i ponovno "puca" na sam vrh. Zbog pandemije koronavirusa prvenstvo će ponovno biti izazovno, a kao i prošle sezone igrat će se po dva susreta u danu, ili tijekom vikenda, no naši stolnotenisači već su navikli na takav ritam.

Vodovod Osijek ove sezone ima visoke ambicije, u momčadi su ostali Mario Banek i Josip Arbanas, a stigao je i vrlo dobri Luka Fučec. Na papiru je to jača momčad nego prošle sezone i mogla bi se umiješati u borbu za vrh. Koliko su "vodeni" spremni i dobri mogu pokazati već danas (subota), kada u 1. kolu nove superligaške sezone u dvorani Gradski vrt od 17 sati dočekuju Cibaliju. Vinkovčani su tijekom ljetne stanke ostali bez Ivana Zeljka, ali su doveli Jakova Jakelića i Josipa Jerkovića, a tu su još starosjedioci Tomislav Biber i Davor Lončar. Potpuna neizvjesnost vlada oko Požege koja je promijenila cijeli sastav, a u novoj sezoni njihove boje branit će Josip Mustapić, Marko Vidaček i Davor Pongrac. Požežani prvenstvo otvaraju u današnje poslijepodne na gostovanju kod Dugog Sela. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike