Sport
U 2. KOLU PAKET24 PREMIJER LIGE NEXE DOČEKUJE ZAMET

Tamše: Igrači zaslužuju podršku u svakoj utakmici
Objavljeno 17. rujna, 2021.
Očekivano, uspješno su rukometaši NEXE-a krenuli u Paket24 Premijer ligi. Nakon pobjede u Bjelovaru (21:30) večeras od 19 sati (petak) igraju i prvu domaću utakmicu u hrvatskom prvenstvu. U 2. kolu Lige B u goste im dolazi riječki Zamet. Prilika je to i za navijače. Na tribine se može uz COVID potvrdu ili negativan test. Dobra bi poruka bila da i večeras dvorana OŠ Kralja Tomislava bude lijepo ispunjena.

- Našička publika dobro poznaje rukomet i nadam se da će biti naš osmi igrač. Protiv Zameta se nadam dobrom posjetu i podršci kakvu igrači sigurno zaslužuju - rekao je trener Branko Tamše, koji se već pomalo priprema za susret(e) s danskim Bjerringbro Silkeborgom. No treba ozbiljno shvatiti i Premijer ligu, ili, kako je Tamše naziva, "Premijerku".

- Svim ekipama u "Premijerki" imperativ je odigrati dobro protiv NEXE-a, a pogotovo u Našicama, gdje nemaju što izgubiti. Mogu igrati rasterećeno i pružiti dobru igru i dobar otpor, naravno, onoliko koliko im to mi dopustimo. Na drugu stranu, naš je imperativ u svim utakmicama pobjeda, pa se tako i postavljamo i radimo. Mi se i protiv Zameta moramo postaviti čvrsto i odlučno od prve minute i sve ono što smo dogovorili u pripremi za ovu tekmu primijeniti na terenu i bit će sve O.K. - rekao je Tamše, koji će priliku pružiti i nedavno pristiglom Andražu Velkavrhu, koji bi trebao što kvalitetnije pokriti poziciju srednjeg vanjskog. K. L.
Najčitanije iz rubrike