Tehno
COLORADO 1630 ZA TRAJNOST, POUZDANOST I STABILNOST

Canonov novi uređaj za tisak za tvrtke aktivne na tržištu velikih formata
Objavljeno 28. svibnja, 2021.
Konstruiran za trajnost, pouzdanost i stabilnost, osnovni model Colorado 1630 može se konfigurirati prema jedinstvenim poslovnim potrebama svakog korisnika dodavanjem modularnih mogućnosti kao što su FLXfinish, druga rola medija i jednostavan dvostrani tisak.


Namijenjen proizvođačima reklamnih panoa, PSP-ovima i internim odjelima za tisak, Colorado 1630 nudi superiornu kvalitetu tiska od 1800 točaka po inču i vrlo trajne otiska bez mirisa koji se trenutačno suše na gotovo svim medijima za realizaciju neograničenog broja primjena. U najbržem načinu tiskanja za primjene kao što su vanjski natpisi i billboardi Colorado 1630 postiže maksimalnu brzinu tiskanja od 111 m²/h. Čak i u načinu visoke kvalitete uređaj nudi fantastičnu brzinu od 29 m²/h.


Novi svestrani tiskarski stroj nudi iste značajke visoke produktivnosti, kvalitetu rezultata i svestranost medija kao veći brat, model Colorado 1650. Koristeći Canonove jedinstvene tinte UVgel 460 poznate s modela Colorado 1650, 1630 proizvodi superoštre otiske s velikim rasponom boja. Iznimno pouzdan i lak za korištenje, ovaj robusni "radni konj" namijenjen je maksimalnom vremenu provedenom u radu i brzom odrađivanju zadataka. I troškovi rada smanjeni su zahvaljujući učinkovitosti ovog tiskarskog stroja u kombinaciji sa smanjenom količinom otpada i 40 % manjom potrošnjom tinte u usporedbi s drugim tehnologijama. Tako korisnici mogu maksimizirati dobit i zauzvrat proširiti poslovanje.


Korisnici mogu osjetiti prednosti neprekidne produkcije uz zamjenu tinti u hodu koja, u kombinaciji s nenadmašnim značajkama automatizacije poput nadzora sapnica, održavanja otisne glave i neprekidnog umetanja medija, omogućuje korisnicima izbjegavanje nepotrebnog vremena provedenog u zastoju. Uz to, sada je dostupna Canonova aplikacija Remote Control za nadzor svih tiskarskih strojeva Colorado. To će omogućiti korisnicima daljinsku provjeru statusa tiskarskog stroja, što pomaže u nenadziranom korištenju uređaja 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. Aplikacija Remote Control šalje upozorenja na mobilne uređaje korisnika s ažuriranjima o statusu tiskarskog stroja, upozorenjima i pogreškama, nudeći sigurnost da stroj radi glatko kako bi se zadovoljili svi krajnji rokovi.


Modularna arhitektura tiskarskog stroja Colorado 1630 omogućuje korisnicima da počnu s osnovnim modelom i ovisno o poslovnim potrebama biraju neki od dodatnih modula iz ponude. Primjerice, ako je stroj instaliran s jednom rolom medija, ali se dužine na koje treba tiskati povećavaju, lako se može dodati druga rola medija kao opcija. Dodatno povećavajući njegovu učinkovitost, precizno rukovanje medijima uređaja Colorado 1630 osigurava gotovo savršenu registraciju za dvostrano tiskanje. M.R
Najčitanije iz rubrike