Tehno
NOKIA

Rješavanje e-otpada novom serijom
Objavljeno 30. travnja, 2021.
Uz izdržljiv dizajn, Nokia X10 i Nokia X20 dolaze s produženim jamstvom od tri godine - što premašuje standard industrije - i besplatnim 100-postotnim kompostibilnim kućištem. Kućište je dizajnirano da bude čvrsto, ali blago prema Zemlji.


Zidni punjač i slušalice uklonjeni su iz prodajne kutije, pomažući u rješavanju 12.000 tona e-otpada koji generiraju punjači za mobilne telefone u EU. Prema potrebi, zidne punjače možete kupiti na Nokia.com. Prikupljeni novac donirat će se dobrotvornoj organizaciji CLEAR RIVERS, koja radi na uklanjanju plastičnog otpada s međunarodnih plovnih putova.


Nokia X serija nudi tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja, kao i tri godine nadogradnje OS-a. Obećanje o sigurnosnom ažuriranju i nadogradnji OS-a za seriju X najduže je dosad za Nokia pametne telefone. Uz Nokia X10 i X20 još je jednostavnije mobitele održavati ažuriranima. Možete imati povjerenja da će raditi kao novi, primajući najnovija softverska iskustva koja ćete voljeti godinama. Proizvodi su napravljeni da traju iznutra i izvana zahvaljujući prepoznatljivoj sigurnosti koja je vodeća u industriji, vrhunskoj izdržljivosti i obećanju da će pružiti najnoviji softver, tako da možete duže zadržati svoj telefon.


Nokia X10 i Nokia X20 s ponosom se nalaze na vrhu novog portfelja. Nokia X20 dolazi s impresivnom prednjom kamerom od 32MP i četverostrukom kamerom od 64MP na stražnjoj strani. Potpuno nova značajka Dual Sight aktivirat će dvije kamere istovremeno, tako da možete zabilježiti više strana ili više kutova priče. Zatim ga dodatno poboljšajte višestrukim mogućnostima vodenog žiga. Nokia X10 udovoljit će onima s budžetom ispod 400 eura. Četverostruka kamera od 48MP sa Cinematic captureom dopunjena je kompletnim paketom alata za profesionalno uređivanje, tako da možete personalizirati, oblikovati i dijeliti istaknuti sadržaj koji nadahnjuje druge. M.R.
Potpuno nova značajka Dual Sight aktivirat će dvije kamere istovremeno
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike