Sport
OSIJEK II

U goste stiže još jedan protivnik iz vrha tablice
Objavljeno 17. travnja, 2021.
Momčad Osijeka II čeka još jedan zahtjevan zadatak na drugoligaškoj sceni. U goste joj dolazi trećeplasirana Opatija, čime se za mladi osječki sastav samo nastavlja serija utakmica na domaćem terenu protiv suparnika iz samog vrha tablice. Glavni problem trenera Igora Tolića i dalje je napadački dio, jer Osječani vrlo teško postižu pogotke. Zbog toga im možda čak i više odgovaraju jači suparnici, jer protiv takvih momčadi mogu se pritajiti, pa ih pokušati iznenaditi iz protunapada. Opatija ima visoke ambicije bez obzira na to što za vodećim tandemom ima zaostatak od pet, odnosno sedam bodova, no ima i utakmicu manje, pa se sigurno još nije odrekla prvoligaških snova. Osijek II, pak, kao i uvijek ima samo jedan imperativ - odigrati što bolju utakmicu i pokušati iznenaditi favoriziranog suparnika.

- Opatija je vrlo iskusna momčad u kojoj igra nekolicina nekad prvoligaških igrača, pa će to za našu mladu momčad biti odličan izazov u kojem će imati priliku pokazati koliko vrijedi. Suparnik nam je ambiciozan, što pokazuje njegov trenutačni plasman na tablici, a uvjeren sam kako žele biti još bolji te će igrati na pobjedu u Gradskom vrtu. Što se nas tiče želje su nam uvijek iste: odigrati što bolji susret i nastaviti pripremati igrače za prvu momčad. Iako imamo dva poraza zaredom dečki su odlično trenirali kroz prošli tjedan, pa vjerujem kako će pronaći dobitnu kombinaciju kada je momčad u pitanju. Ne odnosi se to samo na prvi jedanaestoricu, nego i na pričuve, jer uvijek računam kako bi nam igrači s klupe mogli donijeti određeni poticaj, ovisno o kretanju rezultata i potrebama na terenu - rekao je Igor Tolić, trener nogometaša Osijeka II.

Od igrača koji su u posljednje vrijeme bili manje-više standardni neće moći računati na Mohameda Cherifa koji ima žute kartone.

Vjerojatni sastav: Kovačević, Benić, Barišić, Karamatić, Mekić, Stranput, Babin, Kuperšak, Sekulić, Latković, Beljo.

Susret Osijek II - Opatija igra se danas (subota), na sadionu u Gradskom vrtu, s početkom u 16.30 sati. D. Keler

Standings provided by SofaScore LiveScore
Najčitanije iz rubrike