Sport
OPET PROMJENA

Sergej Barbarez novi je izbornik nogometaša BiH
Objavljeno 19. travnja, 2024.
Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor tamošnjeg Nogometnog saveza. Barbarezu je iskazano povjerenje da u sljedeće četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za velika natjecanja. Istodobno je imenovan i novi direktor nogometne reprezentacije BiH, a na tu je poziciju postavljen Emir Spahić, koji je tako zamijenio Zvjezdana Misimovića.

Imenovanje Barbareza godinama su tražili navijači nogometne reprezentacije BiH, no vodstvo NS BiH to je uporno odbijalo kao i sve kritike na svoj račun. Sadašnji predsjednik NS BiH Vico Zeljković ranije je prijetio kako Barbarez nikada neće biti izbornikom dok je on na toj poziciji, no u petak je pred novinarima o njemu govorio biranim riječima.

- Ovdje su istinske legende nogometa BiH. Sretni smo jer smo pronašli zajednički jezik i što ćemo u sljedeće četiri godine pokušati ostvariti najbolje moguće rezultate - kazao je Zeljković. H
Možda ste propustili...

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA

Dobra domaća izdanja preslikati na Gripama

LUDA ZAVRŠNICA U LIGI ZA OSTANAK

Nakon posljednjeg kola treba dobar matematičar

Najčitanije iz rubrike