Sport
DOMAGOJ DUVNJAK

Ispričavam se hrvatskoj javnosti
Objavljeno 25. siječnja, 2021.
Kapetan na ovom SP-u nije bio pravi. Umor, iscrpljenost i nedovoljna pripremljenost učinili su svoje i Domagoj Duvnjak nije mogao u svom stilu vući "kauboje" prema još jednom odličju na velikom natjecanju. Dule nije dobro izgledao nakon potopa od Danaca, uostalom kao ni što naša cijela reprezentacija nije dobro izgledala na ovom SP-u.


- Prvo se želim u ime cijele ekipe ispričati hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi, nismo bili ona Hrvatska od prije. Večeras je prvo poluvrijeme bilo O.K., a drugo poluvrijeme nestali smo s terena. Danci su nas pretrčali i lako pobijedili - kazao je Duvnjak.


Izraz lica odavao je da Duvnjak proživljava buru emocija. Razočaranje nije mogao sakriti.


- Morat ćemo sad napraviti pravu analizu. Od prve utakmice nam nije išlo, mučili smo se. Ne znam zašto. Ovo je moj najlošiji turnir u reprezentaciji Hrvatske i kao kapetan preuzimam dio odgovornosti. Nije nas uznemirila izbornikova ostavka, ali žao mi je da odlazi s ovakvim porazom. Mi smo tu njegovu odluku ostavili iza nas, nije utjecalo danas na nas. Nije to bio problem, jednostavno ne znam što nam se dogodilo - dodao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije.
Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike